Sreda, 13.11.2019.

09:36

"Kao da smo mislili da oni nisu NBA tim"

Trener Denver Nagetsa Majkl Meloun bio je nezadovoljan igrom svoje ekipe i, pre svega, načinom na koji je igrana odbrana.

Izvor: LN

AP Photo/Phelan M. Ebenhack

Denver je pretrpeo neočekivan poraz od Atlanta Hoksa rezultatom 125:121 na domaćem parketu.

Meloun veruje da je Denver je previše opušteno ušao u meč.

"Ne znam da li naši igrači na utakmice kod kuće dolaze sa razmišljanjem da će pobediti samo zato što igraju pred svojom publikom na svom terenu. Nisam siguran da li se to dešava. Možda smo upali u zamku misleći da ćemo lako do pobede i nismo potpuno shvatili da su oni NBA tim sa talentovanim igračima", istakao je Meloun posle meča.

Trej Jang je uništio Nagetse sa 42 poena šutirajući trojke iz praktično svih pozicija na terenu, ne gledajući koliko daleko se nalazi od koša.

"Jednostavno, to je bio Trejov šou-program 48 minuta. Pogađao je trojke a naši igraču su nas (trenera i stručni štab prim. aut) gledali kao da im nismo rekli da on šutira trojke. Nismo igrali ni trunku odbrane. Dajte mu zasluge, uradio je tačno ono što je trebalo. Dominirao je od početka do kraja",
jasan je bio Meloun.

Meloun nije hteo da krivi igrače već je preuzeo odgovornost.

"Nećemo da krivimo igrače. Gledaćemo video-snimke i bićemo bolji. Ja moram bolje da se prilagođavam tokom utakmica", zaključio je Meloun.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: