Sreda, 13.11.2019.

08:51

Dve trojke Tristana Tompsona u porazu, Indijana i Majami rutinski

Košarkaši Indijane, Majamija i Filadelfije zabeležili su pobede u noći između utorka i srede.

Izvor: LN

Dve trojke Tristana Tompsona u porazu, Indijana i Majami rutinski
AP Photo/Matt Slocum

Indijana Pejsersi savladali su Oklahomas Siti Tander na domaćem terenu rezultatom 111:85.

Oni su nastavili da igraju odlično, upisali četvrti vezani trijumf i poboljšali skor na 7-4, dok su Oklahomu ostavili na 4-7.

Gosti su vodili samo u jednom momentu, pri rezultatu 12:10, ali od tog trenutka prednost Pejsersa je samo rasla.

Najefikasniji kod pobednika bio je Ti Džej Voren sa 23 poena. Malkolm Brogdon je nastavio sa briljira sa 20 poena, šest skokova i pet asistencija, dok je Domantas Sabonis imao dabl-dabl od 18 poena i 16 uhvaćenih lopti.

Tmurne Tandere predvodio je Danilo Galinari sa 14 poena, a pratio ga je Šej Gildžus-Aleksander 11. Filadelfija 76ersi su sa 98:97 pobedili Klivlend Kavalirse na domaćem terenu.

Siksersi su zabeležili neočekivano tesnu pobedu u povratku Bena Simonsa posle povrede.

Kavsi su imali prednost od pet poena na tri i po minuta kraja, ali se ona brzo istopila. Sa četiri vezana poena Tobajasa Herisa domaćin je došao na samo poen zaostatka.

Gosti i dalje nisu uspevali da poentiraju, a prednost 76ersima doneo je Džoel Embid posle dobre akcije. U poslednjem napadu Kevin Lav je promašio trojku za pobedu.

Embid je imao novu monstruoznu partiju sa 27 poena, 16 skokova i četiri asistencije, dok je povratnik Simons imao 15 poena, pet skokova i šest asistencija.

Klivlend su predvodili Džordan Klakrson i Kevin Lav sa 20 poena, Kolin Sekston je imao 18, a Tristan Tompson 17 uz 12 uhvaćenih lopti, ali i dve pogođene trojke iz tri pokušaja. Majami Hit je pobedio Detroit Pistonse sa 117:108 u prvom meču posle incidejta Diona Vejtersa sa THC gumenim bombonama.

Detroit se "raspao" u drugoj utakmici u dva dana, igrajući bez Blejka Grifina koji se tek vratio posle oporavka od povrede.

Majami je lako došao do pobede u jednom trenutku imavši i +25.

Najbolji kod pobednika bili su Kendrik Nan sa 20 poena i pet asistencija i Džimi Batler sa 20 poena i 12 asistencija. Goran Dragić i Bam Adebajo imali su po 18 poena, dok je centar "vreline" upisao i 14 skokova.

NA drugoj strani Luk Kenard je imao 22 poena, dok su Kristijan Vud i Andre Dramond ubacili po 16.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: