Sreda, 01.06.2016.

23:27

Lebron: Kari je MVP, ali smo iskusniji i zdraviji

Finale NBA lige počinje u noći između četvrtka i petka, a krilni košarkaš Klivlenda Lebron Džejms ističe da je njegov tim spremniji nego prethodne sezone.

Izvor: NL

Lebron: Kari je MVP, ali smo iskusniji i zdraviji
Foto: Getty Images

Sada ćemo videti reprizu finala iz prošle sezone, ali ove ove sezone Kavsi imaju dva aduta više.

"Spremam se mentalno i fizički za sve što je potrebno da bi se uzeo prsten. Mislim da je najveća razlika što smo zdravi i imamo jednu godinu iskustva iza sebe", istakao je Lebron Džejms.

On je naglasio da smatra da je Stef Kari zasluženo dobio titulu najboljeg košarkaša regularnog dela sezone, a naglasio je i da njega najviše zanimaju timski uspesi.

"Stef je definitivno najkorisniji igrač lige i on je neverovatan košarkaš. Zaista me ne zanimaju individualne nagrade i takve stvari, najviše mi znači da pomognem svojim saigralčima", dodao je Džejms, koji smatra da njegov tim nema mnogo mesta za greške u finalu.

"Kada igrate sa sjajnim timom, timom koji je dobro treniran ne smete da pravite mnogo grešaka i morate da pokrivate saigrače kada oni greše."

Stef Kari je pred finale naglasio da ga zanima samo jedna stvar.

"Ne igram da bih bio najviđenije lice NBA, niti da bih preuzeo Lebronov tron. Samo hoću da uzmem što više titula", rekao je plejmejker Golden Stejta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: