Mavsi i 76ersi žele Raduljicu

Srpski košarkaš Miroslav Raduljica nalazi se na meti nekoliko NBA klubova, koji bi želeli da se upuste u trejd i dovedu ga u svoje redove do 20. februara.

Izvor: JT

Nedelja, 16.02.2014.

09:20

Default images

Prelazni rok u najjačoj ligi na svetu traje upravo do tada, a između ostalih interesovanje za košarkaša Milvoki Baksa pokazali su Dalas Maveriksi i Filadelfija 76ersi.

Međutim, oko trejda se pita i Milvoki, a nije tajna da su Baksi nekoliko godina pre dolaska u NBA pomno pratili Raduljicu pre nego što su ga angažovali.

Kada su Baksi prošlog leta uspeli u toj nameri i kada je on počeo da ispunjava očekivanja, pitanje je koliko je realno da ga baš sada daju u razmenu i koliko bi to koštalo drugu ekipu. Sigurno je da generalni menadžer Džon Hemond i njegovi saradnici nisu spremni odmah razmene našeg internacionalca za čije angažovanje su uložili mnogo truda i vremena i kojem su dali dobar ugovor za novajliju i koji uveliko isplaćuje svaki uloženi dolar.

Miroslav je u Milvokiju potvrdio NBA potencijal, što je izazvalo pažnju tamošnje javnosti, ali i pojedinih ekipa. Ipak, za sada ne mogu da pričam detaljnije. Do kraja prelaznog roka ostalo je još nekoliko dana. Da li će promeniti sredinu ili ne, biće poznato najkasnije 20. februara“, rekao je Dragan Delić iz agencije „Fast brejk“, koja zastupa srpskog internacionalca.

Raduljica je u dosadašnjem delu sezone odigrao 44 utakmice za Bakse i prosečno je beležio 4,6 poena i 2,5 skoka po meču.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: