Džordan u borbi za "Bobketse"

Majkl Džordan pokušava da okupi tim investitora koji bi kupili "šarlot Bobketse" klub čiji je manjinski vlasnik, upravo najbolji igrač NBA lige.

Izvor: B92, ESPN

Sreda, 03.02.2010.

13:37

Default images

NBA klub Šarlot Bobkets promeniće vlasnika najkasnije za dva meseca, nakon ponude Džordža Postolosa ,nekadašnjeg prvog čoveka Hjustona, koji želi da kupi organizaciju iz Severne Karoline. Vlasnik “Bobketsa” je Robert Džonson, poznat i kao vlasnik “BET” TV-a.

Borba za kupovinu organizacije koja je stigla u Šarlot pre 6 godina, praktično tek sada počinje. Majkl Džordan, predsednik Bobketsa, kao manjinski vlasnik kluba, ima pravo da “odgovori” na ovu ponudu i okupi svoj tim investitora koji bi kupili Šarlot Bobketse.

Najbolji igrač lige svih vremena, često kritikovan zbog retkog pojavljivanja u javnosti, koje bi moglo da pomogne klubu, neće ostati u organizaciji, ako Postolos preuzme klub.

Džordan nakon neuspele epizode u Vašingtonu i katastrofalne odluke da kao prvog pika na draftu pokupi Kvame Brauna, uživa u najboljim danima u Šarlotu. Nakon riskantne razmene i dolaska Stivena Džeksona, ekipa ima skor 24-23, i nalazi se na 6.mestu na Istoku, sa realnim izgledima da se po prvi put od dolaska u Severnu Karolinu, nađe u plej ofu.

Majkl Džordan je manjinski vlasnik i predsednik Šarlota od 15.juna 2006.godine.

Šarlot Bobketsi i NFL klub Hjuston Teksansi su jedine dve organizacije u SAD koje nisu nikada stigle do plej ofa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: