Nova vest
Fudbal

Nedelja, 23.07.2017.

08:13

Najskuplje pojačanje, a spreman da igra 20 minuta?

Sejduba Suma debitovao je za Partizan u meču prvog kola Superlige Srbije protiv Mačve, koju su crno-beli dobili sa ubedljivih 6:1.

Izvor: PT

Autor: PT

Najskuplje pojačanje, a spreman da igra 20 minuta?
StarSport

Izgledao je solidno na terenu, ali je vidno da mu nedostaje fizičke spreme, što je malo čudno kada igrača prestavite kao najksuplje pojačanje u istoriji kluba.

Fudbaler iz Gvineje plaćen je 1,65 miliona evra i partijama na terenu očekuje se da opravda uloženi novac.

Crno-bele u utorak možda očekuje i najvažnija utakmica u borbi za plasmana u Ligu šampiona, pošto ekipa Miroslava Đukića dočekuje grčki Olimpijakos. Upravo zbog toga, očekivanja od Sume se velika, ali on nije spreman za više od 20 minuta igre.

"On je odličan igrač i najbitnije je da uđe u fizičku formu. Još nije u top formi, polako ga spremamo. Mislim da nije spreman za više od 20 minuta protiv Olimpijakosa", rekao je Đukić na konferenciji za štampu posle meča sa Mačvom.

Bivšeg igrača Slovana iz Bratislave spremaju polako, ali postoji mogućnost da će njegove dobre partije biti potrebne odmah na početku sezone, s obzirom da crno-beli igraju za Evropu.

Pritisak svakako jeste na Sumi, uložen je veliki novac, za ovo podneblje, u njega i kako stvari stoji moraće veoma jako da radi kako bi opravdao zvanje – najkuplje plaćenog igrača u istoriji kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

207 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d