Nova vest
Fudbal

Sreda, 10.05.2017.

23:45

Ristić: Psihološki teško zbog promene trenera

Fudbaler Crvene zvezde Mihailo Ristić rekao je posle poraza od Čukaričkog (2:1) da je odigrao psihološki težak meč zbog promene trenera,

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Ristić: Psihološki teško zbog promene trenera
Foto: StarSport

Crveno-beli su nakon odlaska Miodraga Božovića i debija Boška Đurovskog izgubili od Čukaričkog na stadionu Rajko Mitić, ali zahvaljujći trijumfu na Banovom brdu (4:1) imaju priliku da osvoje trofej nacionalnog kupa posle pet godina.

"Bila je izuzetno teška utakmica, pre svega psihološki, jer poznato je šta nam se sve izdešavalo u poslednje vreme. Rezultat nije dobar, ali važno je da smo u finalu. Nismo očekigali da tako rano primimo gol, ali smo imali viziju šta treba da radimo. Imali smo samo jedan dan da se uigramo koliko-toliko, da pokušamo da shvatimo zamisli trenera i prihvatimo zadatke. Nismo imali mnogo vremena i bilo je kako je bilo. Biće bolje, verujem", rekao je Ristić.

Ristić je juče sa kapitenskom trakom predvodio ekipu protiv Čukaričkog, istakavši da mu ona mnogo znači.

"Nije mi prvi put da sam kapiten Crvene zvezde. To mi satisfakcija u svakom pogledu i velika čast", kazao je mladi Zvezdin univezalac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu