Nova vest
Fudbal

Sreda, 25.02.2015.

17:13

Policija saslušava Udovičića

Policijska uprava u Novom Pazaru zatražila je od kolega iz Užica da saslušaju fudbalera Novog Pazara Žarka Udovičića o incidentu koji se desio u ponedeljak.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images
foto: StarSport

Udovičić je otkrio da mu je pre početka treninga prišla grupa navijača Novog Pazara i da mu je jedan od njih proslonio pištolj na glavu.

Kako je radiju Sto plus rečeno u novopazarskoj policiji, Udovičićeva izjava im je potrebna kako bi mogli da započnu istragu i uhapse huligane koji su upali na Gradski stadion.

"Bez njegove izjave, mi nemamo slučaj, nemamo oštećenu stranu. Svi drugi fudbaleri i članovi Uprave Novog Pazara su nam u ponedeljak rekli da se ništa nije desilo, iako je sam Udovičić u medijima rekao da mu je prećeno pištoljem. Mi imamo saznanja ko su ta lica, ali ih možemo uhapsiti tek kad nam Udovičić potvrdi da mu je prećeno pištoljem", kažu u policiji.

Kako kažu u policiji, fudbalerima će biti prosledjeni pozivi da se jave kako bi u svojstvu gradjanina dali zvanične izjave, a da su već saslušali članove Uprave Novopazaraca.

"Naišli smo na zid ćutanja, jedni si govorili da se ništa nije desilo, a drugi da ne znaju ništa o tome. U svakom slučaju ćemo ispitati sve okolnosti, a istragu ćemo voditi i u tom pravcu da li je Uprava želela ceo slučaj da zataška i da li tu ima elemenata krivičnog dela prikrivanja", dodaju u policiji.

Udovičić je pričao za B92 o strašnom incidentu čija je bio žrtva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu