Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 27.10.2014.

13:57

"Nisam otpušten, na odmoru sam"

Glavna vest u Čempionšipu za vikend bila je da je Darko Milanič otpušten posle samo 32 dana iz Lidsa, ali on kaže da nije otpušten.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Lids pod vođstvom Milaniča od septembra nije ostvario nijednu pobedu u šest kola Čempionšipa, a u subotu je predsednik kluba Masimo Čelino izjavio da je otpušten.

"Moj ugovor nije raskinut, ja sam na plaćenom odsustvu. Tokom pauze u svakom trenutku moram da budem spreman da preuzmem ekipu, ako me vlasnik Lidsa bude pozvao. Ugovor je na snazi i ja sam na odmoru", rekao je Milanič.

Bivši fudbaler Partizana Milanič je tokom karijere trenirao Primorje, Goricu, Maribor i Grac, a nema nameru da raskine ugovor sa Lidsom.

"Potpisao sam ugovor na dve godine i neću ga raskinuti. Uprkos svemu, mislim da nisam pogrešio što sam preuzeo Lids. Želim da neko veruje u mene. Ponekad je trenerima potrebna podrška", rekao je Milanič.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu