Nova vest
Fudbal

Utorak, 16.09.2014.

14:13

Karadžić: Mnogo finih ljudi u CZ

Predsednik FSS Tomislav Karadžić rekao je da će u četvrtak biti održana sednica Odbora za hitna pitanja na kojoj će razmatrati zahtevi Crvene zvezde.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Upravni odbor FK CZ zatražio je da Karadžić podnese ostavku, nezadovoljni suđenjem na utakmici protiv Napretka u Kruševcu, koja je u subotu završena bez golova (0:0).

"Danas sam bio u prilici da gledam konferenciju za medije članova Upravnog odbora FK Crvena zvezda. Video sam mnogo finih ljudi, a pojedinci mi nisu pokvarili utisak", rekao je Karadžić.

"Razumeo sam njihove odluke i zaključke, a očekujem ih i u pismenoj formi, kako bismo ih uvrstili u dnevni red naše naredne sednice. S tim u vezi, želim da obavestim javnost da će u četvrtak, 18. septembra, biti održana sednica Odbora za hitna pitanja FS u proširenom sastavu i na njoj će biti reči i o zaključcima Upravnog odbora Crvene zvezde o čemu ćemo odmah obavestiti javnost", dodao je predsednik FSS u izjavi za zvanični sajt.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d