Nova vest
Fudbal

Subota, 06.09.2014.

20:23

Advokat: Da pokažemo da smo tim

Selektor Srbije Dik Advokat rekao je da će utakmica s Francuskom pokazati šta je potrebno popraviti pred početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

"Igraćemo protiv veoma, veoma jakog tima i to je dobro za nas zbog budućnosti. Videćemo šta nam je potrebno i neophodno pred početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo", rekao je Advokat.

Srbija će u nedelju od 20.45 na stadionu Partizana igrati prijateljsku utakmicu protiv Francuske.

"Francuska je top ekipa i biće zanimljivo šta ćemo moći da uradimo s ovim mladim timom i šta ćemo dobiti od te utakmice", kazao je Advokat.

Selektor je dodao da je već odlučio ko će početi susret s Francuskom, ali nije želeo da saopšti tim jer još nije rekao ni igračima.

On je rekao da se ne plaši protivnika, iako se radi o jakoj ekipi, jer bi to bila loša poruka njegovim igračima.

Upitan da li je za četiri dana rada s reprezentativcima stekao utisak o timu, Advokat je rekao da će više znati posle utakmice s Francuskom.

"Teško je reći, imaću mnogo bolji utisak posle utakmice. Imam određena očekivanja i videćemo šta će uraditi na utakmici. Nadam se da će igrači uraditi sve što se od njih očekuje", rekao je novi selektor "Orlova".

Advokat je kazao da očekuje da Srbija u susretu s Francuskom pokaže da je tim.

"Prethodni selektor je uradio pravu stvar jer je pozivao mlade igrače tako da sada imamo miks mladih i iskusnijih fudbalera. Nije bitno 11 igrača koji izađu na teren, već tim, kompletan kolektiv", dodao je Advokat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu