Fudbal 36

Subota, 06.09.2014.

20:23

Advokat: Da pokažemo da smo tim

Selektor Srbije Dik Advokat rekao je da će utakmica s Francuskom pokazati šta je potrebno popraviti pred početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Advokat: Da pokažemo da smo tim IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

36 Komentari

Sortiraj po:

Holyfield vs Bowe

pre 9 godina

(A može i Miša Tumbas, i on je Srbin...., 6. septembar 2014 22:18)

šteta, samo vi zovite strance za trenera i kopajte sami sebe dalje u jamu....Vidić je još uvijek jak igrač a ja sam jasno napisao da on sam ne želi da igra što je opet problem i nas i saveza i cijele atmosfere....sa Antićem smo se DIREKTNO PLASIRALI NA SP, dobili jedne Njemce, samo igrom slučaja izgubili smo (Vidić igra rukom loptu koja ide van) od najbolje crne ekipe i tada pete ekipe svijeta Gane, od Australije bili bolji u cjelini, i na kraju ispali. Čovječe sa Antićem smo išli na SP. Gdje smo od 2010 ? Nismo ni igrali EP 2012 i SP 2014.

a da li je Milutinović trener sada ili nije, što ga nismo zvali zadnjih 10 godina ? To je suština. Niko ga ne zove. To ja pišem.

Krkić ne valja ? Jedan od najboljih mladih igrača Barce u prvih 11, kakav god da je danas (a dobar je igrač, ti pretjeruješ u ocjeni, uvijek je kod njega 'nešto' što kao ne valja, sad je kao katastrofa) BOLJI JE od ovih naših jadnika osim Matića. Vi ste Bojanu Krkiću i prije nalazili razloge da ne valja, da ovo i ono, a njega se moglo dovesti u repku, da se STVARNO HTJELO došao bi, Hrvati bi ga SIGURNO DOVELI u svoju repku, 100 % bi došao da mu je otac Hrvat i sigurno bi dečko bio u najmanju ruku vrlo solidan igrač.

MATADOR

pre 9 godina

Ljudi, treba da pozitivno razmisljamo of igraca do navijaca. Ne znam stavse sesava sa nasim nArodom ali u njima samo neko negaticno razmisljanje. Daj podignimo se malo

dalibor

pre 9 godina

ovaj sastav treba da igra u kvalifikacijama.stojkovic(rajkovic)-inovaic,subotic,nastasic,kolarov-matic,jojic,tadic,markovic,ljajic-mitrovic.zgslavac, za tebe,a koliko od danasnjih igraca rep.je igralo protiv slovenije,estonije,azerbejdzana,kazahstana itd.?a da tebe podsetiom na skotsku,svajcarsku(koja je vec kuci pobedila),pa srbije gde ste ostali ne porazeni zahvaljujuci simunicu.mozes se zahvaliti mihajlovicu koji se prvih 5 utakmica kockao inace nebi ste ni otisli na sp.prvih 4-5 je drzao na klupi subotica,matica,ljajica je izbacio iz rep.,kuzmanovica nije ni zvao u rep.,tadica je tek ubacivao u drugome poluvremenu,mitrovic je tada bio jos suvise mlad,vidic se povuko iz rep.a vidic vise vredi nego vasa cela rep.nemoj sada da mi pricas di je sada mihajlovic a di je stimac,jer to nema veze jedni sa drugim.mihajlovic u italiji sluzi klubovima poput vatrogasca da ih spasi od ispadanja.

dusko

pre 9 godina

videli smo sve reprezentacije na s.prvenstvu i realno smo bolji od polovine,treba nam vise srca,zelje,ljubavi prema svojoj zemlji...dobar trener i disciplina..Srbijo volim te....

ii

pre 9 godina

srbija ima dobre igrace i ovo ce im biti najbolja provjera jer francuzi su beton.na svjetskom lupali honduras,svicarsku,nigeriju,protiv svaba greska veranea,humels zabi glavom.protiv spanije neki dan cirkus,spanci nisu centra presli.pogba,matudi,sakho,cabaye,nezna se gdje su jaci,jedino benzema je tanak,mozda remi bude igrao..

veerghoen

pre 9 godina

Да, и мене занима да ли ће Бане на беку, јер на штоперу није баш најсигурнији (видело се против Ираца). Ко ће бити партнер Матића, да ли Гудељ или ће Баста у вези? Занимљиво је и видети да ли ћемо са једним шпицем и ко ће то бити, Митар или Фића. Све у свему имамо квалитет и све што нам треба.

lerma

pre 9 godina

dali ste svi zaboravili koliko je igraca proslo kroz nacionalni tim u prva dva meseca mihajloviceve vladavine? vreme koje smo izgubili na uigravanju kostalo nas je SP. samo da bi neki igrac koji inace nije ni za klub iz male mostanice imao nastup u reprezentaciji, sto bi mu koristilo prilikom prodaje. svi su se ovajdili od toga a ponajvise sinisa. to je bilo toliko ocigledno da je bezobrazno. nazalost nista se nece promeniti dok tele..a brigada ne napusti terazije.

Jose Alvelade

pre 9 godina

Sutra kao I uvek, odigracemo vrhunski prvo poluvreme umuljati neki gol na galamu I primiti ga iz kontre ilinuz standardan pad koncentrcje nasih posle 70. min. Tacan rezultat 1:1. Ne nadajte se puno bice kap I sto je uvek bilo, tresla se gora rodio se mis.

Tong Vong Li

pre 9 godina

Ne znam da li je Brondby bio prisutan ovde prva dva kola???
Kada su izgubili od briza i hobroa???
Samo Hobro,,Hobro,Hobro i niko vise,i naravno Briz......

zgslavac

pre 9 godina

@ kratko i jasno

Mozda nas se Meksiko ne plasi ali znam tko se vama raduje: Kazahstan, Litva, N.Zeland, Slovenija, Australija i naravno Estonija.

Jasno ali ne bas kratko.

dalibor

pre 9 godina

ovo je sasvim dobar sastav: stojkovic(rajkovic)-ivanovic,subotic,nastasic,kolarov-matic,jojic,tadic,markovic,ljajic-mitrovic.zgslavacz skotska se nije upslasila.dva puta su vas ponizili a i meksiko.a skotska i meksiko imaju slabije igrace od srbije.a vas je spasao simunic poraza inace nebi ste ni otisli na sp.a taj tvoj wolfsburg sta je uspeo dosada da napravi u evropi?kakav uspeh oni imaju u evropi? nikakav.a benfica je dve godine zaredom igrali u finalu lige evrope.a taj tvoj hull,qpr,schachtjor itd bolje da i ne spominjes.kod vas jedino vrede modric,rakitic i mandzukic.svi ostali nemaju kvalitet za neki jak klub.nemoj sada da govoris kako je inter jak,jer inter zadnjih godina nije ni u italiji jak a kamoli u evropi.a lovren je prve 2-3 utakmice vise golova skrivio od nastasica u citavoj sezoni,kada je sa 19 godina presao u man.city.

suze mi potekle

pre 9 godina

(Kratko i jasno, 6. septembar 2014 23:29)

Znaciiiiii umro sam od smeha!

Majstore, probudio sam klinca posto ovo citam u sred noci alivredelo je. Umro sam od smeha!

Svaka ti cast za komentar!

Granota

pre 9 godina

brondby aj reci nam malo nesto o klubu istorija,trofeji ? malo si naporan sa tim samo brondbi napred brondbi.
(kosovski ciklus, 06. septembar 2014 21:23)

U početku mi je bilo to njegovo malo interesantno i duhovito.. I ja imam omiljen tim u skandinaviji zbog atmosfere na njihovom stadionu, Malme FF u švedskoj, ali sad mi ispada malo primitivno i možda i glupo.. Ovo piše svuda, dali je košarka ili ono malo i F1..
Izgleda da je propao čovek mentalno..
(HanSolo, 06. septembar 2014 22:16)

Ne shvatate poentu: dokle god se iko obazire na ovu njegovu zajebanciju, on će i dalje. Ne verujem da je uopšte navijač dotičnog kluba. Jedino što ne kapiram u čemu je svrha da mu se objavi komentar...

Kratko i jasno

pre 9 godina

Sistem za dominaciju:

napad: Atletico, Wolfsburg, Hull city

veza: Real, Barcelona, Barcelona, Inter, Wolfsburg, QPR, Fiorentina(Badelj),

obrana: Sahtar, Liverpool, Bayer L, Dnipro, Dinamo Kijev

golman: Monaco

Tko se nebi u gace od straha kad vidi ovo?
(zgslavacz, 6. septembar 2014 22:20)

Meksiko.

Crnogorac

pre 9 godina

Trebalo je pustiti Mihu da završi posao. On je kroz prošli ciklus stvorio tim i nije strašno što nijesu prošli jer sve su to mladi, neiskusni igrači.
Sad je tek njihovo vrijeme.
Jedino me nerviralo malo što nije Ljajića pozivao, ali eto vidjećemo oće li sad biti koristi od njega.
Srbija extra tim, samo da ima klasičnog centarfora da valja (kao npr Džeko, a dobro bi i Joveta tu došao).

A može i Miša Tumbas, i on je Srbin....

pre 9 godina

@holyfield vs bowe

A ti bacao pasulj pa sve znaš unapred. Ali zato ne znaš da se Milutinović više ne bavi trenerskim poslom (radi u Kataru kao konsultant) a Antić pogibe da se vrati u Srbiju posle svega doživljenog ali i golgote koju je reprezentacija doživela sa njim na SP 2010. A to kakvi su naši trenerski izdanci bata Djorine škole, vidimo iz godine u godinu, gledajući defanzivan bunkeraški fudbal (najsvežiji primer Ćurčić i U21 reprezentacija). Vidiću ne pada napamet da se vrati pod bilo kojim uslovima, a pominjanje Krkića kojem se karijera strmoglavljuje ogromnom brzinom (uz to i ne želi da igra za nas)u kontekstu reprezentacije je zaista neozbiljno.

zgslavacz

pre 9 godina

I u ovim kvalifikacijama sve ostaje isto. Dominacija Hrvatske a zahvaljujuci novom formatu eventualni proboji BiH, Srbije mozda i Slovenije a posebno se radujem CG na euru.

Sistem za dominaciju:

napad: Atletico, Wolfsburg, Hull city

veza: Real, Barcelona, Barcelona, Inter, Wolfsburg, QPR, Fiorentina(Badelj),

obrana: Sahtar, Liverpool, Bayer L, Dnipro, Dinamo Kijev

golman: Monaco

Tko se nebi u gace od straha kad vidi ovo?

HanSolo

pre 9 godina

brondby aj reci nam malo nesto o klubu istorija,trofeji ? malo si naporan sa tim samo brondbi napred brondbi.
(kosovski ciklus, 06. septembar 2014 21:23)
U početku mi je bilo to njegovo malo interesantno i duhovito.. I ja imam omiljen tim u skandinaviji zbog atmosfere na njihovom stadionu, Malme FF u švedskoj, ali sad mi ispada malo primitivno i možda i glupo.. Ovo piše svuda, dali je košarka ili još malo i F1..
Izgleda da je propao čovek mentalno..

Nemanja ★

pre 9 godina

Videćemo kakve su namere selektora Advokata.
Treba očekivati 4-3-3, ali sa kojim igračima?
Uloga Ivanovića? Hoće li Basta na desnog beka? Ko će ispred odbrane Gudelj, Matić i koliko 1 ili 2 igrača?
Gde će igrati Tadić, levo, desno, centralno?
Ko je prvi centarfor, Đorđević ili Mitrović?

Milion pitanja i kombinacija za novog selektora. Ima veliki izbor igrača i meni ne bi uopšte smetalo da neko veliko ime izostane, samo da se sklopi dobar tim.
Tim je bitan, a ne pojedinci.

holyfield vs bowe

pre 9 godina

ma kakvi, ništa od ovoga. srbiju bi opet digao pravi trener, naš trener, milutinović ili antić, stvorila bi se atmosfera kao za vrijeme antića, mora biti naš čovjek, ovako sa ovim strancem biće ok ali ništa više od toga, 3 mjesto, vjerovatno i drugo u grupi, možda, (portugalci su uvijek slabiji u kvalifikacijama a danci su samo jaki na svom terenu) ali na evru ništa nećemo napraviti. to se vidi već sada u septembru 2014. muka mi je, sa vidićem u odbrani i krkićem u sredini + pravi trener, naš trener, bili bi 50 % jači nego što ćemo biti pod advokatom, mi imamo sve ali ne zovemo igrače i trenere ili oni ne žele više

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby i niko vise

Samo Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby i niko vise

Samo Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby i niko vise

Samo Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby

world cup

pre 9 godina

Puno sreće selektore !
Mislim da Srbija trenutno imajući u vidu sve okolnosti i mogućnosti, nije mogla dobiti boljeg čovjeka na čelu stručnog štaba.
Puna podrška !!!

Kratko i jasno

pre 9 godina

Sistem za dominaciju:

napad: Atletico, Wolfsburg, Hull city

veza: Real, Barcelona, Barcelona, Inter, Wolfsburg, QPR, Fiorentina(Badelj),

obrana: Sahtar, Liverpool, Bayer L, Dnipro, Dinamo Kijev

golman: Monaco

Tko se nebi u gace od straha kad vidi ovo?
(zgslavacz, 6. septembar 2014 22:20)

Meksiko.

world cup

pre 9 godina

Puno sreće selektore !
Mislim da Srbija trenutno imajući u vidu sve okolnosti i mogućnosti, nije mogla dobiti boljeg čovjeka na čelu stručnog štaba.
Puna podrška !!!

Granota

pre 9 godina

brondby aj reci nam malo nesto o klubu istorija,trofeji ? malo si naporan sa tim samo brondbi napred brondbi.
(kosovski ciklus, 06. septembar 2014 21:23)

U početku mi je bilo to njegovo malo interesantno i duhovito.. I ja imam omiljen tim u skandinaviji zbog atmosfere na njihovom stadionu, Malme FF u švedskoj, ali sad mi ispada malo primitivno i možda i glupo.. Ovo piše svuda, dali je košarka ili ono malo i F1..
Izgleda da je propao čovek mentalno..
(HanSolo, 06. septembar 2014 22:16)

Ne shvatate poentu: dokle god se iko obazire na ovu njegovu zajebanciju, on će i dalje. Ne verujem da je uopšte navijač dotičnog kluba. Jedino što ne kapiram u čemu je svrha da mu se objavi komentar...

Nemanja ★

pre 9 godina

Videćemo kakve su namere selektora Advokata.
Treba očekivati 4-3-3, ali sa kojim igračima?
Uloga Ivanovića? Hoće li Basta na desnog beka? Ko će ispred odbrane Gudelj, Matić i koliko 1 ili 2 igrača?
Gde će igrati Tadić, levo, desno, centralno?
Ko je prvi centarfor, Đorđević ili Mitrović?

Milion pitanja i kombinacija za novog selektora. Ima veliki izbor igrača i meni ne bi uopšte smetalo da neko veliko ime izostane, samo da se sklopi dobar tim.
Tim je bitan, a ne pojedinci.

A može i Miša Tumbas, i on je Srbin....

pre 9 godina

@holyfield vs bowe

A ti bacao pasulj pa sve znaš unapred. Ali zato ne znaš da se Milutinović više ne bavi trenerskim poslom (radi u Kataru kao konsultant) a Antić pogibe da se vrati u Srbiju posle svega doživljenog ali i golgote koju je reprezentacija doživela sa njim na SP 2010. A to kakvi su naši trenerski izdanci bata Djorine škole, vidimo iz godine u godinu, gledajući defanzivan bunkeraški fudbal (najsvežiji primer Ćurčić i U21 reprezentacija). Vidiću ne pada napamet da se vrati pod bilo kojim uslovima, a pominjanje Krkića kojem se karijera strmoglavljuje ogromnom brzinom (uz to i ne želi da igra za nas)u kontekstu reprezentacije je zaista neozbiljno.

HanSolo

pre 9 godina

brondby aj reci nam malo nesto o klubu istorija,trofeji ? malo si naporan sa tim samo brondbi napred brondbi.
(kosovski ciklus, 06. septembar 2014 21:23)
U početku mi je bilo to njegovo malo interesantno i duhovito.. I ja imam omiljen tim u skandinaviji zbog atmosfere na njihovom stadionu, Malme FF u švedskoj, ali sad mi ispada malo primitivno i možda i glupo.. Ovo piše svuda, dali je košarka ili još malo i F1..
Izgleda da je propao čovek mentalno..

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby i niko vise

Samo Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby

veerghoen

pre 9 godina

Да, и мене занима да ли ће Бане на беку, јер на штоперу није баш најсигурнији (видело се против Ираца). Ко ће бити партнер Матића, да ли Гудељ или ће Баста у вези? Занимљиво је и видети да ли ћемо са једним шпицем и ко ће то бити, Митар или Фића. Све у свему имамо квалитет и све што нам треба.

Crnogorac

pre 9 godina

Trebalo je pustiti Mihu da završi posao. On je kroz prošli ciklus stvorio tim i nije strašno što nijesu prošli jer sve su to mladi, neiskusni igrači.
Sad je tek njihovo vrijeme.
Jedino me nerviralo malo što nije Ljajića pozivao, ali eto vidjećemo oće li sad biti koristi od njega.
Srbija extra tim, samo da ima klasičnog centarfora da valja (kao npr Džeko, a dobro bi i Joveta tu došao).

dalibor

pre 9 godina

ovo je sasvim dobar sastav: stojkovic(rajkovic)-ivanovic,subotic,nastasic,kolarov-matic,jojic,tadic,markovic,ljajic-mitrovic.zgslavacz skotska se nije upslasila.dva puta su vas ponizili a i meksiko.a skotska i meksiko imaju slabije igrace od srbije.a vas je spasao simunic poraza inace nebi ste ni otisli na sp.a taj tvoj wolfsburg sta je uspeo dosada da napravi u evropi?kakav uspeh oni imaju u evropi? nikakav.a benfica je dve godine zaredom igrali u finalu lige evrope.a taj tvoj hull,qpr,schachtjor itd bolje da i ne spominjes.kod vas jedino vrede modric,rakitic i mandzukic.svi ostali nemaju kvalitet za neki jak klub.nemoj sada da govoris kako je inter jak,jer inter zadnjih godina nije ni u italiji jak a kamoli u evropi.a lovren je prve 2-3 utakmice vise golova skrivio od nastasica u citavoj sezoni,kada je sa 19 godina presao u man.city.

lerma

pre 9 godina

dali ste svi zaboravili koliko je igraca proslo kroz nacionalni tim u prva dva meseca mihajloviceve vladavine? vreme koje smo izgubili na uigravanju kostalo nas je SP. samo da bi neki igrac koji inace nije ni za klub iz male mostanice imao nastup u reprezentaciji, sto bi mu koristilo prilikom prodaje. svi su se ovajdili od toga a ponajvise sinisa. to je bilo toliko ocigledno da je bezobrazno. nazalost nista se nece promeniti dok tele..a brigada ne napusti terazije.

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby i niko vise

Samo Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby

ii

pre 9 godina

srbija ima dobre igrace i ovo ce im biti najbolja provjera jer francuzi su beton.na svjetskom lupali honduras,svicarsku,nigeriju,protiv svaba greska veranea,humels zabi glavom.protiv spanije neki dan cirkus,spanci nisu centra presli.pogba,matudi,sakho,cabaye,nezna se gdje su jaci,jedino benzema je tanak,mozda remi bude igrao..

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby i niko vise

Samo Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby

suze mi potekle

pre 9 godina

(Kratko i jasno, 6. septembar 2014 23:29)

Znaciiiiii umro sam od smeha!

Majstore, probudio sam klinca posto ovo citam u sred noci alivredelo je. Umro sam od smeha!

Svaka ti cast za komentar!

Tong Vong Li

pre 9 godina

Ne znam da li je Brondby bio prisutan ovde prva dva kola???
Kada su izgubili od briza i hobroa???
Samo Hobro,,Hobro,Hobro i niko vise,i naravno Briz......

Jose Alvelade

pre 9 godina

Sutra kao I uvek, odigracemo vrhunski prvo poluvreme umuljati neki gol na galamu I primiti ga iz kontre ilinuz standardan pad koncentrcje nasih posle 70. min. Tacan rezultat 1:1. Ne nadajte se puno bice kap I sto je uvek bilo, tresla se gora rodio se mis.

dusko

pre 9 godina

videli smo sve reprezentacije na s.prvenstvu i realno smo bolji od polovine,treba nam vise srca,zelje,ljubavi prema svojoj zemlji...dobar trener i disciplina..Srbijo volim te....

holyfield vs bowe

pre 9 godina

ma kakvi, ništa od ovoga. srbiju bi opet digao pravi trener, naš trener, milutinović ili antić, stvorila bi se atmosfera kao za vrijeme antića, mora biti naš čovjek, ovako sa ovim strancem biće ok ali ništa više od toga, 3 mjesto, vjerovatno i drugo u grupi, možda, (portugalci su uvijek slabiji u kvalifikacijama a danci su samo jaki na svom terenu) ali na evru ništa nećemo napraviti. to se vidi već sada u septembru 2014. muka mi je, sa vidićem u odbrani i krkićem u sredini + pravi trener, naš trener, bili bi 50 % jači nego što ćemo biti pod advokatom, mi imamo sve ali ne zovemo igrače i trenere ili oni ne žele više

zgslavacz

pre 9 godina

I u ovim kvalifikacijama sve ostaje isto. Dominacija Hrvatske a zahvaljujuci novom formatu eventualni proboji BiH, Srbije mozda i Slovenije a posebno se radujem CG na euru.

Sistem za dominaciju:

napad: Atletico, Wolfsburg, Hull city

veza: Real, Barcelona, Barcelona, Inter, Wolfsburg, QPR, Fiorentina(Badelj),

obrana: Sahtar, Liverpool, Bayer L, Dnipro, Dinamo Kijev

golman: Monaco

Tko se nebi u gace od straha kad vidi ovo?

zgslavac

pre 9 godina

@ kratko i jasno

Mozda nas se Meksiko ne plasi ali znam tko se vama raduje: Kazahstan, Litva, N.Zeland, Slovenija, Australija i naravno Estonija.

Jasno ali ne bas kratko.

dalibor

pre 9 godina

ovaj sastav treba da igra u kvalifikacijama.stojkovic(rajkovic)-inovaic,subotic,nastasic,kolarov-matic,jojic,tadic,markovic,ljajic-mitrovic.zgslavac, za tebe,a koliko od danasnjih igraca rep.je igralo protiv slovenije,estonije,azerbejdzana,kazahstana itd.?a da tebe podsetiom na skotsku,svajcarsku(koja je vec kuci pobedila),pa srbije gde ste ostali ne porazeni zahvaljujuci simunicu.mozes se zahvaliti mihajlovicu koji se prvih 5 utakmica kockao inace nebi ste ni otisli na sp.prvih 4-5 je drzao na klupi subotica,matica,ljajica je izbacio iz rep.,kuzmanovica nije ni zvao u rep.,tadica je tek ubacivao u drugome poluvremenu,mitrovic je tada bio jos suvise mlad,vidic se povuko iz rep.a vidic vise vredi nego vasa cela rep.nemoj sada da mi pricas di je sada mihajlovic a di je stimac,jer to nema veze jedni sa drugim.mihajlovic u italiji sluzi klubovima poput vatrogasca da ih spasi od ispadanja.

MATADOR

pre 9 godina

Ljudi, treba da pozitivno razmisljamo of igraca do navijaca. Ne znam stavse sesava sa nasim nArodom ali u njima samo neko negaticno razmisljanje. Daj podignimo se malo

Holyfield vs Bowe

pre 9 godina

(A može i Miša Tumbas, i on je Srbin...., 6. septembar 2014 22:18)

šteta, samo vi zovite strance za trenera i kopajte sami sebe dalje u jamu....Vidić je još uvijek jak igrač a ja sam jasno napisao da on sam ne želi da igra što je opet problem i nas i saveza i cijele atmosfere....sa Antićem smo se DIREKTNO PLASIRALI NA SP, dobili jedne Njemce, samo igrom slučaja izgubili smo (Vidić igra rukom loptu koja ide van) od najbolje crne ekipe i tada pete ekipe svijeta Gane, od Australije bili bolji u cjelini, i na kraju ispali. Čovječe sa Antićem smo išli na SP. Gdje smo od 2010 ? Nismo ni igrali EP 2012 i SP 2014.

a da li je Milutinović trener sada ili nije, što ga nismo zvali zadnjih 10 godina ? To je suština. Niko ga ne zove. To ja pišem.

Krkić ne valja ? Jedan od najboljih mladih igrača Barce u prvih 11, kakav god da je danas (a dobar je igrač, ti pretjeruješ u ocjeni, uvijek je kod njega 'nešto' što kao ne valja, sad je kao katastrofa) BOLJI JE od ovih naših jadnika osim Matića. Vi ste Bojanu Krkiću i prije nalazili razloge da ne valja, da ovo i ono, a njega se moglo dovesti u repku, da se STVARNO HTJELO došao bi, Hrvati bi ga SIGURNO DOVELI u svoju repku, 100 % bi došao da mu je otac Hrvat i sigurno bi dečko bio u najmanju ruku vrlo solidan igrač.

zgslavacz

pre 9 godina

I u ovim kvalifikacijama sve ostaje isto. Dominacija Hrvatske a zahvaljujuci novom formatu eventualni proboji BiH, Srbije mozda i Slovenije a posebno se radujem CG na euru.

Sistem za dominaciju:

napad: Atletico, Wolfsburg, Hull city

veza: Real, Barcelona, Barcelona, Inter, Wolfsburg, QPR, Fiorentina(Badelj),

obrana: Sahtar, Liverpool, Bayer L, Dnipro, Dinamo Kijev

golman: Monaco

Tko se nebi u gace od straha kad vidi ovo?

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby i niko vise

Samo Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby i niko vise

Samo Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby i niko vise

Samo Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby

holyfield vs bowe

pre 9 godina

ma kakvi, ništa od ovoga. srbiju bi opet digao pravi trener, naš trener, milutinović ili antić, stvorila bi se atmosfera kao za vrijeme antića, mora biti naš čovjek, ovako sa ovim strancem biće ok ali ništa više od toga, 3 mjesto, vjerovatno i drugo u grupi, možda, (portugalci su uvijek slabiji u kvalifikacijama a danci su samo jaki na svom terenu) ali na evru ništa nećemo napraviti. to se vidi već sada u septembru 2014. muka mi je, sa vidićem u odbrani i krkićem u sredini + pravi trener, naš trener, bili bi 50 % jači nego što ćemo biti pod advokatom, mi imamo sve ali ne zovemo igrače i trenere ili oni ne žele više

Crnogorac

pre 9 godina

Trebalo je pustiti Mihu da završi posao. On je kroz prošli ciklus stvorio tim i nije strašno što nijesu prošli jer sve su to mladi, neiskusni igrači.
Sad je tek njihovo vrijeme.
Jedino me nerviralo malo što nije Ljajića pozivao, ali eto vidjećemo oće li sad biti koristi od njega.
Srbija extra tim, samo da ima klasičnog centarfora da valja (kao npr Džeko, a dobro bi i Joveta tu došao).

zgslavac

pre 9 godina

@ kratko i jasno

Mozda nas se Meksiko ne plasi ali znam tko se vama raduje: Kazahstan, Litva, N.Zeland, Slovenija, Australija i naravno Estonija.

Jasno ali ne bas kratko.

Kratko i jasno

pre 9 godina

Sistem za dominaciju:

napad: Atletico, Wolfsburg, Hull city

veza: Real, Barcelona, Barcelona, Inter, Wolfsburg, QPR, Fiorentina(Badelj),

obrana: Sahtar, Liverpool, Bayer L, Dnipro, Dinamo Kijev

golman: Monaco

Tko se nebi u gace od straha kad vidi ovo?
(zgslavacz, 6. septembar 2014 22:20)

Meksiko.

world cup

pre 9 godina

Puno sreće selektore !
Mislim da Srbija trenutno imajući u vidu sve okolnosti i mogućnosti, nije mogla dobiti boljeg čovjeka na čelu stručnog štaba.
Puna podrška !!!

HanSolo

pre 9 godina

brondby aj reci nam malo nesto o klubu istorija,trofeji ? malo si naporan sa tim samo brondbi napred brondbi.
(kosovski ciklus, 06. septembar 2014 21:23)
U početku mi je bilo to njegovo malo interesantno i duhovito.. I ja imam omiljen tim u skandinaviji zbog atmosfere na njihovom stadionu, Malme FF u švedskoj, ali sad mi ispada malo primitivno i možda i glupo.. Ovo piše svuda, dali je košarka ili još malo i F1..
Izgleda da je propao čovek mentalno..

lerma

pre 9 godina

dali ste svi zaboravili koliko je igraca proslo kroz nacionalni tim u prva dva meseca mihajloviceve vladavine? vreme koje smo izgubili na uigravanju kostalo nas je SP. samo da bi neki igrac koji inace nije ni za klub iz male mostanice imao nastup u reprezentaciji, sto bi mu koristilo prilikom prodaje. svi su se ovajdili od toga a ponajvise sinisa. to je bilo toliko ocigledno da je bezobrazno. nazalost nista se nece promeniti dok tele..a brigada ne napusti terazije.

Nemanja ★

pre 9 godina

Videćemo kakve su namere selektora Advokata.
Treba očekivati 4-3-3, ali sa kojim igračima?
Uloga Ivanovića? Hoće li Basta na desnog beka? Ko će ispred odbrane Gudelj, Matić i koliko 1 ili 2 igrača?
Gde će igrati Tadić, levo, desno, centralno?
Ko je prvi centarfor, Đorđević ili Mitrović?

Milion pitanja i kombinacija za novog selektora. Ima veliki izbor igrača i meni ne bi uopšte smetalo da neko veliko ime izostane, samo da se sklopi dobar tim.
Tim je bitan, a ne pojedinci.

Granota

pre 9 godina

brondby aj reci nam malo nesto o klubu istorija,trofeji ? malo si naporan sa tim samo brondbi napred brondbi.
(kosovski ciklus, 06. septembar 2014 21:23)

U početku mi je bilo to njegovo malo interesantno i duhovito.. I ja imam omiljen tim u skandinaviji zbog atmosfere na njihovom stadionu, Malme FF u švedskoj, ali sad mi ispada malo primitivno i možda i glupo.. Ovo piše svuda, dali je košarka ili ono malo i F1..
Izgleda da je propao čovek mentalno..
(HanSolo, 06. septembar 2014 22:16)

Ne shvatate poentu: dokle god se iko obazire na ovu njegovu zajebanciju, on će i dalje. Ne verujem da je uopšte navijač dotičnog kluba. Jedino što ne kapiram u čemu je svrha da mu se objavi komentar...

Tong Vong Li

pre 9 godina

Ne znam da li je Brondby bio prisutan ovde prva dva kola???
Kada su izgubili od briza i hobroa???
Samo Hobro,,Hobro,Hobro i niko vise,i naravno Briz......

Jose Alvelade

pre 9 godina

Sutra kao I uvek, odigracemo vrhunski prvo poluvreme umuljati neki gol na galamu I primiti ga iz kontre ilinuz standardan pad koncentrcje nasih posle 70. min. Tacan rezultat 1:1. Ne nadajte se puno bice kap I sto je uvek bilo, tresla se gora rodio se mis.

A može i Miša Tumbas, i on je Srbin....

pre 9 godina

@holyfield vs bowe

A ti bacao pasulj pa sve znaš unapred. Ali zato ne znaš da se Milutinović više ne bavi trenerskim poslom (radi u Kataru kao konsultant) a Antić pogibe da se vrati u Srbiju posle svega doživljenog ali i golgote koju je reprezentacija doživela sa njim na SP 2010. A to kakvi su naši trenerski izdanci bata Djorine škole, vidimo iz godine u godinu, gledajući defanzivan bunkeraški fudbal (najsvežiji primer Ćurčić i U21 reprezentacija). Vidiću ne pada napamet da se vrati pod bilo kojim uslovima, a pominjanje Krkića kojem se karijera strmoglavljuje ogromnom brzinom (uz to i ne želi da igra za nas)u kontekstu reprezentacije je zaista neozbiljno.

veerghoen

pre 9 godina

Да, и мене занима да ли ће Бане на беку, јер на штоперу није баш најсигурнији (видело се против Ираца). Ко ће бити партнер Матића, да ли Гудељ или ће Баста у вези? Занимљиво је и видети да ли ћемо са једним шпицем и ко ће то бити, Митар или Фића. Све у свему имамо квалитет и све што нам треба.

dusko

pre 9 godina

videli smo sve reprezentacije na s.prvenstvu i realno smo bolji od polovine,treba nam vise srca,zelje,ljubavi prema svojoj zemlji...dobar trener i disciplina..Srbijo volim te....

suze mi potekle

pre 9 godina

(Kratko i jasno, 6. septembar 2014 23:29)

Znaciiiiii umro sam od smeha!

Majstore, probudio sam klinca posto ovo citam u sred noci alivredelo je. Umro sam od smeha!

Svaka ti cast za komentar!

dalibor

pre 9 godina

ovo je sasvim dobar sastav: stojkovic(rajkovic)-ivanovic,subotic,nastasic,kolarov-matic,jojic,tadic,markovic,ljajic-mitrovic.zgslavacz skotska se nije upslasila.dva puta su vas ponizili a i meksiko.a skotska i meksiko imaju slabije igrace od srbije.a vas je spasao simunic poraza inace nebi ste ni otisli na sp.a taj tvoj wolfsburg sta je uspeo dosada da napravi u evropi?kakav uspeh oni imaju u evropi? nikakav.a benfica je dve godine zaredom igrali u finalu lige evrope.a taj tvoj hull,qpr,schachtjor itd bolje da i ne spominjes.kod vas jedino vrede modric,rakitic i mandzukic.svi ostali nemaju kvalitet za neki jak klub.nemoj sada da govoris kako je inter jak,jer inter zadnjih godina nije ni u italiji jak a kamoli u evropi.a lovren je prve 2-3 utakmice vise golova skrivio od nastasica u citavoj sezoni,kada je sa 19 godina presao u man.city.

ii

pre 9 godina

srbija ima dobre igrace i ovo ce im biti najbolja provjera jer francuzi su beton.na svjetskom lupali honduras,svicarsku,nigeriju,protiv svaba greska veranea,humels zabi glavom.protiv spanije neki dan cirkus,spanci nisu centra presli.pogba,matudi,sakho,cabaye,nezna se gdje su jaci,jedino benzema je tanak,mozda remi bude igrao..

MATADOR

pre 9 godina

Ljudi, treba da pozitivno razmisljamo of igraca do navijaca. Ne znam stavse sesava sa nasim nArodom ali u njima samo neko negaticno razmisljanje. Daj podignimo se malo

Holyfield vs Bowe

pre 9 godina

(A može i Miša Tumbas, i on je Srbin...., 6. septembar 2014 22:18)

šteta, samo vi zovite strance za trenera i kopajte sami sebe dalje u jamu....Vidić je još uvijek jak igrač a ja sam jasno napisao da on sam ne želi da igra što je opet problem i nas i saveza i cijele atmosfere....sa Antićem smo se DIREKTNO PLASIRALI NA SP, dobili jedne Njemce, samo igrom slučaja izgubili smo (Vidić igra rukom loptu koja ide van) od najbolje crne ekipe i tada pete ekipe svijeta Gane, od Australije bili bolji u cjelini, i na kraju ispali. Čovječe sa Antićem smo išli na SP. Gdje smo od 2010 ? Nismo ni igrali EP 2012 i SP 2014.

a da li je Milutinović trener sada ili nije, što ga nismo zvali zadnjih 10 godina ? To je suština. Niko ga ne zove. To ja pišem.

Krkić ne valja ? Jedan od najboljih mladih igrača Barce u prvih 11, kakav god da je danas (a dobar je igrač, ti pretjeruješ u ocjeni, uvijek je kod njega 'nešto' što kao ne valja, sad je kao katastrofa) BOLJI JE od ovih naših jadnika osim Matića. Vi ste Bojanu Krkiću i prije nalazili razloge da ne valja, da ovo i ono, a njega se moglo dovesti u repku, da se STVARNO HTJELO došao bi, Hrvati bi ga SIGURNO DOVELI u svoju repku, 100 % bi došao da mu je otac Hrvat i sigurno bi dečko bio u najmanju ruku vrlo solidan igrač.

dalibor

pre 9 godina

ovaj sastav treba da igra u kvalifikacijama.stojkovic(rajkovic)-inovaic,subotic,nastasic,kolarov-matic,jojic,tadic,markovic,ljajic-mitrovic.zgslavac, za tebe,a koliko od danasnjih igraca rep.je igralo protiv slovenije,estonije,azerbejdzana,kazahstana itd.?a da tebe podsetiom na skotsku,svajcarsku(koja je vec kuci pobedila),pa srbije gde ste ostali ne porazeni zahvaljujuci simunicu.mozes se zahvaliti mihajlovicu koji se prvih 5 utakmica kockao inace nebi ste ni otisli na sp.prvih 4-5 je drzao na klupi subotica,matica,ljajica je izbacio iz rep.,kuzmanovica nije ni zvao u rep.,tadica je tek ubacivao u drugome poluvremenu,mitrovic je tada bio jos suvise mlad,vidic se povuko iz rep.a vidic vise vredi nego vasa cela rep.nemoj sada da mi pricas di je sada mihajlovic a di je stimac,jer to nema veze jedni sa drugim.mihajlovic u italiji sluzi klubovima poput vatrogasca da ih spasi od ispadanja.