Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 31.07.2014.

10:39

Džerard: Suares klasa za Arsenal

Kapiten Liverpula Stiven Džerard rekao je da je Luis Suares previše dobar igrač za Arsenal, povodom ponude koje su ‘tobdžije’ uputile prošlog leta.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Suares je pre 12 meseci tražio da napusti “Enfild”, zbog čega je Arsenal uputio ponudu od 40.000.001 funte za njega.

Međutim, Urugvajac je na kraju ostao u Liverpulu i bio je jedan od najzaslužnijih što je njegov klub došao na korak od osvajanja titule, a sezonu je završio kao vicešampion.

Suares je pre nekoliko nedelja napustio Liverpul i prešao u Barselonu, za koju će moći da zaigra tek u oktobru jer je na Svetskom prvenstvu ugrizao Đorđa Kjelinija, a Džerard je izrazio olakšanje što njegov bivši saigrač nije završio u Londonu.

Bio bih zaista tužan i razočaran da je Luis otišao u Arsenal. Uz dužno poštovanje prema njemu, rekao sam mu da je on previše dobar igrač za Arsenal. Rekao sam mu, ako postigne 30 golova i osvoji titulu najboljeg igrača godine, a znao sam da će to učiniti, Real i Barselona će doći po njega. Mislim da je prošle godine dobio pogrešne savete od ljudi koji su ga okruživali, koji su mu rekli da mora da igra Ligu šampiona, a da nema veze za koga”, istakao je Džerard.

Džerard takođe tvrdi da bi Liverpul bio jedan od glavnih kandidata za titulu u Premijer ligi u predstojećoj sezoni da je Suares odlučio da ostane.

Verujem da je Luis Suares ostao, bili bismo favoriti. Razočaran sam što je otišao, ali sam srećan zbog njega, što je dobio ono što želi i zaslužuje. Od prvog dana je bio sjajan na treninzima, kao i na utakmicama”, naglasio je Džerard.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu