Nova vest
Fudbal

Sreda, 21.05.2014.

23:49

Balak: Lev da ode posle SP

Proslavljeni nemački fudbaler Mihael Balak izjavio je da bi Joahim Lev trebalo da napusti klupu reprezentacije Nemačke posle Svetskog prvenstva u Brazilu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

54-godišnji Lev je preuzeo nacionalni tim od Jirgena Klinsmana 2006. godine i vodio ga je do trećeg mesta na prethodnom Mundijalu, u Južnoj Africi pre četiri godine.

Bivši fudbaler Bajerna i Čelsija ističe da bez obzira na rezultat koji Nemačka ostvari na šampionatu, koji se igra od 12. juna do 13. jula, Lev treba da napusti mesto selektora.

Ugovor sa njim je produžen da se ne bi postavljala dosadna pitanja tokom Svetskog prvenstva. To je bio zaista pametan potez Fudbalskog saveza Nemačke, ali mislim da Lev ne bi trebalo da nastavi da obavlja taj posao. Pritisak i teret na njemu bi bio preveliki. Čak i da Nemačka osvoji Svetsko prvenstvo sigurno će napustiti reprezentaciju jer ne postoji nešto veće posle osvajanja titule svetskog šampiona”, istakao je Balak.

Nemačka će na Svetskom prvenstvu u Brazilu prvi meč igrati sa Portugalom 16. juna, a nalazi se u grupi G u kojoj su još i Gana i Sjedinjene Države.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu