Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 04.03.2013.

09:18

Simo Krunić menja Jankovića?

Upravni odbor Crvene zvezde rasparavljaće u ponedeljak (18) o sudbini Aleksandar Jankovića, a kao potencijalni naslednik pominje se Simo Krunić.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Remi sa Radom na Vračaru (1:1), ali pre svega očajna igra sa igračem više tokom celog drugog poluvremena, razočarao je čelnike "crveno-belih" koji planiraju brze promene.

Postoji šansa da Krunić napusti kormilo Jagodine i prihvati se velikog izazova na klupi Zvezde, koja zaostaje pet bodova za Partizanom koji ima i meč manje.

Beogradski mediji spekulišu da je Krunić bio opcija "crveno-belih" još tokom zime, kao izbor novog sportskog direktora Zorana Stojadinovića, koji izuzetno ceni njegove trenerske veštine.

Spekuliše se čak da je uprava razgovarala sa Krunićem nakon slabih igara tima tokom priprema u Turskoj, ali je odlučila da ne vrši pritisak na tim u jeku priprema.

"Sportski žurnal" piše da je Krunić čak gledao meč Zvezde i Rada u nedelju na Vračaru. U slučaju da UO odluči da smeni Jankovića, pregovori sa Krunićem bi bili aktivirani odmah u ponedeljak, a u slučaju da dve strane postignu dogovor, Jagodina bi u subotu mogla da dočeka lidera JSL Partizan bez prvog trenera.

Rad izgleda postaje rak rana Zvezdinih trenera, nakon remija na Marakani jesenas otišao je Robert Prosinečki, nakon ovog u nedelju sprema se otkaz i Aleksandru Jankoviću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu