Nova vest
Fudbal

Subota, 01.12.2012.

18:57

Sosijedad deklasirao Valensiju

Fudbaleri Real Sosijedada deklasirali su ekipu Valensije sa 5:2, dok je Hetafe minimalnim rezultatom pobedio Malagu u 14. kolu španske Primere.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Jedini gol na utakmici u predgrađu Madrida postigao je Alberto Lopo u 56. minutu posle kornera koji je izveo Pedro Leon.

Na Mestalji je počelo dobro po domaći tim, pošto je Roberto Soldado već u drugom minutu doneo prednost Valensiji. Međutim, isključenje Žonasa u 41. minutu bilo je presudno za konačan rezultat.

Najpre je u samom finišu prvog poluvremena, ekipa iz San Sebastijana izjednačila golom De la Bela. Preokret je Sosijedadudoneo je Martinez u 57. minutu, na 3:1 povisio je Ifran. Novi pogodak Soldada vratio je nadu domaćim navijačima, ali brojčano slabiji tim više od toga nije mogao. Agireče u 82. i Karlos Vela u 91. sa penala postavljaju konačan rezultat 5:2.

Pobedu Hetafeu nad Malagom doneo je Alberto Lopo. Hetafe je utakmicu završio s igračem manje pošto je Dijego Kastro isključen zbog drugog žutog kartona u trećem minutu sudijske nadoknade vremena. Domaćin je pobedom došao do 22 boda i izjednačio se na šestom mestu na tabeli s Malagom i Betisom, koji bi svoju utakmicu 14. kola tek trebalo da odigra.

Malaga je nastavila loš niz rezultata u gostima, pošto nije pobedila ni na petoj uzastopnoj utakmici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu