Nova vest
Fudbal

Petak, 28.09.2012.

13:45

Janković: Konačno kod kuće

Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković raduje se što će njegova ekipa, posle tri uzastopna teška gostovanja, protiv Smedereva ponovo igrati na Marakani.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Zvezda u periodu od 40 dana u svim takmičenjima igra dvaput kod kuće, uz čak sedam gostovanja (Novi Pazar, Bordo, Kragujevac, Kula, Niš, Subotica, Ivanjica).

"Radujemo se povratku na Marakanu i potrudićemo se da ostavimo lep utisak. Nije bitno ko je protivnik i gde igramo, idemo na tri boda", rekao je Janković na konferenciji za medije.

"Ova utakmica je umetnuta između nekoliko teških gostovanja i u ovom trenutku je najteža za nas, iz nekoliko razloga. Bitno je da nastavimo pobednički niz, mislim da svi očekuju laganu utakmicu i pobedu, a ja sam uveren da uopšte neće biti laka

Aleksandar Pantić je izjavio da ekipu Smedereva ne poznaje dovoljno dobro.

"Znam da imaju čvrstu odbranu. Ne treba nikoga potceniti, ali ni preceniti. Mi postavljamo prioritete, a to je u ovom trenutku pobeda. Nikada se ne zna kad će naići bolji tim, zato igramo , a golovi će doći po inerciji. Ne smemo da dozvolimo sebi opuštanje. Uvek radimo sa istim entuzijazmom", poručio je Janković:

Janković je prokomentarisao i nešto slabije partije Darka Lazovića i Filipa Mladenovića na poslednjih nekoliko mečeva.

"To je posledica novinskih tekstova o ekstratalentima. Mladi su, nije strašno ako malo popuste. Lazović je u Nišu pao posle promašenog zicera, a Mladenović je malo i umoran jer igra bez odmora. Ali biće sve u redu, uveren sam, lakše mi je da podignem igraču samopouzdanje, nego da ga spustim u realnost, kada posle jedne dobre utakmice novinari napišu da vredi 10 ili 20 miliona evra", zaključio je trener Crvene zvezde.

Utakmica sedmog kola šampionata Srbije između Crvene zvezde i Smedereva igra se u subotu od 19 časova na Marakani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu