Nova vest
Fudbal

Petak, 28.09.2012.

13:04

Vermezović: Spremni smo za meč

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović rekao je da utakmica sa Vojvodinom predstavlja veliki ispit za njegovu ekipu.

Izvor: MJ

Autor: MJ

Default images

Ipak, on ističe da duel u Novom Sadu neće biti prelomni kada je u pitanju trka za šampionsku titulu.

"Ovo jeste derbi, kao što je bio i u vreme stare Jugoslavije, ali sutrašnji meč nema šta da prelama. Mi smo u dosadašnjem toku sezone imali nekoliko veoma teških utakmica, kao što su dueli sa Jagodinom i Slobodom, mada to nije delovalo tako", rekao je Vermezović.

On je istakao da je Vojvodina tradicionalno nezgodan rival i da će kao i uvek imati dodatni motiv protiv “crno-belih”.

"Ono što će obeležiti sutrašnju utakmicu je duel najbolje odbrane i najboljeg napada u ligi. Imamo 25 spremnih igrača, prethodni period smo iskoristili na pravi način da izrotiramo većinu fudbalera i spremno dočekujemo meč".

Trener “crno-belih” naveo je da ekipa ne sme da razmišlja o predstojećoj utakmici Lige Evrope sa Rubinom, iako je svestan da je to vrlo teško.

"Sutrašnji meč je veliki ispit za nas, da vidimo da li će igrači uspeti da ostanu "čisti u glavi". Forma nam je u usponu i ne vidim nijedan razlog da ne ponovimo dobre partije i osvojimo sva tri boda", kaže Vermezović.

On dodaje i da se ne obazire na činjenicu da su čelnici Vojvodine u poslednjih sedam dana nekoliko puta javno izrazili nezadovoljstvo suđenjem i rekao da su sve to "psihološke igrice" svojstvene uvertirama za svaki derbi.

Mladi reprezentativac Miloš Jojić rekao je da očekuje tešku utakmicu i da najveća opasnost preti od Abubakara Oumarua.

"Spremni smo, znamo da Vojvodina uvek igra dobro i posebno motivisano protiv Partizana. Nadam se da ćemo nastaviti niz dobrih igara i vratiti se iz Novog Sada sa bodovima", istakao je Jojić.

Utakmica sedmog kola prvenstva Srbije između Vojvodine i Partizana igra se u subotu od 14 sati na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu