Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 18.06.2012.

11:11

Prosinečki obavio prozivku igrača

Fudbaleri Crvene zvezde počeli su na „Marakani“ pripreme za novu sezonu u kojoj će im glavni ciljevi biti osvajanje titule i što duži ostanak na evro sceni.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Na prvom treningu pojavilo se 26 igrača, dok će se srpski reprezentativci Tošić, Lazović, Maksimović, Mijailović i Mladenović priključiti ekipi 22. juna.

U utorak će doći Brazilac Kadu i Natanijel Asamoa iz Gane, dok je za sredu predviđen dolazak Brazilca Evandra.

Na prozivci se nisu pojavili Kolumbijac Kristijan Borha i Brazilac Vinisijus Pašeko, koji bi uskoro trebalo da napuste klub.

Važno je da smo sačuvali kostur ekipe koja je u prošloj polusezoni ostvarila dobre rezultate. Ne treba zaboraviti da prelazni rok tek počinje, moguće je da će u narednom periodu biti još dolazaka i odlazaka“, rekao je trener ’crveno-belih’ Robert Prosinečki uoči prvog treninga.

Prosinečki je istakao da očekuje veliku borbu za trofeje i podsetio da ’crveno-bele’ vrlo brzo očekuje i početak kvalifikacija za Ligu Evrope.

Verujem da Zvezda uvek mora da pobeđuje i dominira.U ovom klubu imperativ je uvek isti, moramo da osvajamo trofeje, uostalom, tako je bilo i prošle sezone, a verujem da ove to možemo i da ostvarimo“, rekao je Prosinečki.

Generalni sekretar ’crveno-belih’ Đorđe Stefanović rekao je da je menadžerima Duška Tošića i Darka Lazovića izneta ponuda za nastavak saradnje i da će sve biti jasnije kada se oni vrate sa odmora.

Kad su u pitanju Mijailović i Fiorentina on može da ode samo u slučaju basnoslovne ponude“, prokomentarisao je Stefanović.

Fudbaleri Crvene zvezde ostaju u Beogradu do petka, a zatim odlaze na Roglu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu