Nova vest
Fudbal

Subota, 28.01.2012.

18:56

Robenu priznat gol rukom

Često se poslednjih godina forsira priča o uvođenju video sistema na utakmicama, a kao argument u korist toga stigao je i gol na meču Bajerna i Volfsbugra.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Bavarci su u subotu pobedili goste sa 2:0 i ostali na vrhu tabele, a novi trijumf u Bundesligi obezbedili su golom Arjena Robena u sudijskoj nadoknadi,

Međutim, taj gol bio je neregularan, jer je lopta pogodila u ruku Holanđanina, nakon što ga je napucao jedan protivnički igrač.



"Božja ruka" Armanda Dijega Maradone ispisala je istoriju argentinskog fudbala, asistencija Tijerija rokom Viljemu Galasu sprečila je Irsku da igra na Svetskom prvenstvu u JAR 2010. godine.

Na istom Mundijalu Nemačka je deklasirala Englesku sa 4:1, a sve je krenulo nakon što Frenku Lampardu nije priznat čist gol za 2:2. Gol Robena je samo još jedan u nizu, videćemo da li će priča FIFA kako razmatra uvođenje video sistema na fudalske terene ostati samo to, priča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu