Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 05.12.2011.

14:20

Bekam: “Još ništa nisam odlučio”

Engleski fudbaler Dejvid Bekam naglasio je da još uvek nije odlučio gde će nastaviti karijeru.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Bekam se trenutno sprema za možda svoju poslednju utakmicu u dresu Los Anđeles Galaksija protiv tima Melburn Viktori u utorak.

Bivšem kapitenu engleske reprezentacije ugovor sa timom iz ‘grada anđela’ ističe krajem godine, a pored toga što klub želi da ostane, on ima i veoma ozbiljnu ponudu Pari Sen Žermena.

“Rekao sam da ću, kada se završi sezona i ova turneja, uzeti mali odmor sa porodicom i onda doneti očigledno veoma bitnu odluku”, rekao je Bekam u Melburnu, “Nisam još ni počeo da razmišljam šta ću dalje. Želeo sam da završim sezonu titulom i u tome smo uspeli, a onda sam želeo da je proslavimo na ovoj turneji. Lep je osećaj biti MLS šampion”.

Bekam je istakao da nije siguran kada će biti poznato gde će nastaviti karijeru, ali je nagovestio da će se to desiti oko Božića i Nove godine.

Još uvek ništa nisam odlučio. Čim dobijem malo vremena samo za sebe znaću šta ću dalje. Naravno, provešću malo vremena sa porodicom, uživaću u predstojećim praznicima, a možda ću doneti odluku pre njih, a možda posle, videćemo”, naglasio je Bekam.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

"Partizan je sada najopasniji"

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović izjavio jedan očekuje težak meč protiv Partizana i dodao da bi njegov tim trebalo da prikaže isto zalaganje kao na utakmici sa Crvenom zvezdom.

Tanjug

12:46

5 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu