Nova vest
Fudbal

Utorak, 20.04.2010.

12:54

Tores veruje u oporavak do SP

Španac Fernando Tores izrazio je uverenje da će se od operacije oporaviti dovoljno brzo da za "crvenu furiju" zaigra na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

Izvor: AY

Autor: AY

Default images

Najbolji strelac Liverpula, koji se bori za četvrtu poziciju u ligi i trofej u Ligi Evrope, tvrdi da je sigurno da je učešće na SP stavio ispred klupskog interesa. "Činjenica je da mi je prvenstvo sveta u ovom trenutku najvažnije, ali da sam mislio samo na reprezentaciju ne bih skoro čitav duel sa Benfikom u Ligi Evrope odigrao povređen", precizirao je Tores.

Tores je rekao da bi, prema trenutnim prognozama lekara, oporavak posle operacije trebalo da bude relativno kratak i da njegovo učešće na Mondijalu ne bi trebalo dovoditi u pitanje.

"Predstoji mi operacija i oporavak koji bi, prema trenutnim prognozama lekara, trebalo da se završi pre takmičenja u Južnoj Africi. Verujem da ću dobiti priliku da pomognem svom timu u ostvarenju planova na šampionatu", zaključio je Tores.

Rasplet zdravstvene situacije dvadesetšestogodišnjeg ofanzivca budno će pratiti selektor Španije Visente del Boske, koji će spisak od 23. igrača na koje računa za Mondijal objavitii 1. juna.

Liverpul trenutno ima 59 bodova i nalazi se na šestom mestu u Premijer ligi, sa tri boda manje i mečom više od petoplasiranog Mančester Sitija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu