Nova vest
Fudbal

Utorak, 24.11.2009.

14:09

Jagodina - Partizan: "Na pobedu"

Pred derbi četvrtfinala Lav kupa Srbije Jagodina – Partizan trener domaćina i pomoćni trener gostiju najavili su pobedu svog tima.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Vuk Rašović ocenio je da njegovu ekipu ne očekuje lak posao na susretu sa Jagodinom ali da je pobeda cilj uprkos tome. "Igramo veoma važnu utakmicu, protiv rivala koji igra veoma dobro na svom terenu, disciplinovano, agresivno. Ne očekujemo laganu utakmicu što potvrđuju i njihovi poslednji rezutlati", naveo je Rašović

i podsetio da Jagodina posle poraza od Partizana nije izgubila na četiri uzastopna meča.

"Ta naša ubedljiva pobeda nas sigurno neće zavarati. Dobro znamo da moramo da igramo veoma motivisano i snažno i da plasman u narednu rundu neće izostati ako to učinimo... Naša ambicija je veoma jasna", istakao je Rašović.

Crno-beli i na utakmici u Jagodini neće moći da računaju na kompletan sastav. Meč će skoro sigurno propustiti Branislav Jovanović i Rajko Brežančić, a neizvesni su i nastupi Marka Jovanovića, Ljubomira Fejse i Brane Ilića.

Eksperimenata, ipak, neće biti, pa će na teren najjači sastav Partizana.

"Jagodina ima iskusnu ekipu sa Ognjenovićem, Đilasom, Cilinšekom i Vušljaninom. Nemaju šta da izgube zbog čega će dati svoj maksimum... Znamo i da teren nije u najboljem stanju, da je neravan, ali smo spremni na sve zamke. Ne verujem da će to moći da nas poremeti", naveo je Rašović.

Crno-bele posle susreta sa Jagodinom očekuje i 137. večiti derbi srpskog fudbala sa Crvenom zvezdom u Super ligi, ali Rašović ne veruje da će to uticati na igrače Partizana.

"Svi su, koliko vidim, maksimalno koncetrisani na Jagodinu, gotovo da niko ne razmišlja o večitom derbiju", istakao je Rašović.

Šef stručnog štaba Jagodine Mladen Dodić najavio je da protiv Partizana, u četvrtfinalu fudbalskog Kupa Srbije, izvodi najjači sastav i očekuje pobedu i prolaz u polufinale.

"Partizan, kao osvajač prošlogodišnjeg Kupa, zaslužuje respekt i ulogu favorita, ali su naše ambicije pobeda i prolaz u polufinale", rekao je Dodić na konferenciji za novinare uoči susreta na stadionu podno Đurđevog brda.

Kako je naveo, ukoliko njegov tim pruži maksimum i smanji greške, može da "dobije svakog protivnika".

"Mislim da će utakmica biti izuzetno teška, Partizan ima sjajne pojedince koji mogu u svakom trenutku da reše meč i u to smo se uverili u prvenstvenom susretu u Beogradu. Očekujem pun stadion, odličan ambijent u Jagodini i prolaz u sledeći krug", rekao je Dodić i dodao da njegov tim bolje igra kao domaćin, "Očekujem da ćemo pred domaćom publikom, uz hrabru i pametnu igru izboriti prolaz u sledeći krug takmičenja."

On je napomenuo da se na povredu žali Boban Nikolić, ali da će biti u sastavu ekipe.

"Sa najjačim snagama izlazimo na megdan Partizanu, najtežem i najjačem protivniku u ovom trenutku", tvrdi trener Jagodine.

Napadač Vladimir Đilas je ocenio da klub "nikada nije bio bliži prolazu u viši krug takmičenja".

"Mi smo u boljoj formi od Parizana, moramo to iskoristiti i uz pomoć publike idemo u polufinale", zaključio je Đilas.

Portparol Jagodine Dejan Milošević je poručio da prodaja ulaznica "ide odlično" i da očekuje da stadion "bude ispunjen do poslednjeg mesta".

Utakmica Jagodina – Partizan igra se u sredu od 13 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu