Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 09.11.2009.

14:08

Baloteli dobio nulu od Murinja

Trener milanskog Intera Žoze Murinjo, izjavio je da je njegov tim igrao ispod svih očekivanja protiv Rome, a posebno je loše ocenuo igru Marija Balotelija.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Utakmica između Intera i Rome završena je nerešenim rezultatom 1:1, a Murinjo je istakao da je Balotelija u igru uveo u drugom poluvremenu da bi razmrdao tim, ali da je veoma brzo uvideo da nije napravio pravi potez.

Balotelijeva igra je bila ravna nuli, ništa korisno nije uradio. Malo je trčao i nije radio za tim. Umesto da popravi igru on ju je pokvario”, naglasio je Murinjo.

Portugalac je dodao da su obe ekipe igrale loše, kao i da su se sudije odlično uklopile u celu predstavu na stadionu “Đuzepe Meaca”.

Svi smo slabi. Jedni su pokušavali urade nešto kako bi pobedili, a drugi nisu ni želeli pobedu, dok su navijači zviždali sudijama”, rekao je Murinjo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

"Partizan je sada najopasniji"

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović izjavio jedan očekuje težak meč protiv Partizana i dodao da bi njegov tim trebalo da prikaže isto zalaganje kao na utakmici sa Crvenom zvezdom.

Tanjug

12:46

5 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu