Nova vest
Fudbal

Subota, 29.08.2009.

15:15

Blažić: "U Kruševac po tri boda"

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju u nedelju od 20 časova Napretku u Kruševcu u trećem kolu Jelen Superlige Srbije.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Meč dve ekipe interesantan je i po tome što će to biti prva utakmica odigrana u večernjem terminu u Kruševcu. Aleksandar Kristić, pomoćnik trenera Zvezde Vladimira Petrovića, ističe da su misli cele ekipe okrenute ka narednim duelima i da je eliminacija iz Evrope iza "crveno-belih". U konkurenciji za tim se sigurno neće naći povređeni Bogdanović i Ignjatijević, dok je Ninkov pod znakom pitanja.

"U svlačionici je atmosfera odlična još od prvog dana priprema, a to se nije promenilo ni posle četvrtka. Svi igrači su spremni i mislim da će utakmica protiv Napretka biti veliki ispit za mečeve koji nas dalje očekuju. Fokusirani smo na šampionat i Kup, što nam je i najvažnije. Sutra je pravi trenutak da sve što je prošlo ostavimo iza. Protiv Napretka je cilj naravno pobeda", rekao je Kristić.

Fudbaler Marko Blažić kaže da njegovi saigrači idu na pobedu u i da će svi dati svoj maksimum da nastave sa dobrim rezultatima u prvenstvu.

"Nijedan protivnik u ovom trenutku nije lak, ali idemo u Kruševac po tri boda. Spremni smo i naravno da smo utakmicu sa Česima ostavili za nas. Verujem da će svi igrači koji budu u kombinaciji za tim dati svoj maksimum", izjavio je 24-godišnji igrač.

Blažić se osvrnuo i na utakmicu sa praškom Slavijom u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

"Sigurno da ostaje jedan veliki žal zbog ispadanja iz Evrope, kao i meni lično zbog prilike koju sam imao. U tom trenutku sam se potrudio da šutiram što bolje, iako lopta i pozicija nisu bili laki. To sam i učinio, matirao golmana, međutim igrač koji se našao na gol liniji je uklizao i nekako izbacio loptu. Nakon toga smo nesrećno primili gol. Posle smo videli da je, kako se čini, bio i ofsajd, ali sada ne možemo ništa da promenimo i idemo dalje. Ne želim da pričam više o tome, jer smo to već zaboravili. Slažem se sa trenerom da smo fokus usmerili ka šampionatu i Kupu i idemo u Kruševac da trijumfujemo", rekao je Blažić.

Utakmica u Kruševcu igra se u nedelju od 20 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu