Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 30.06.2014.

15:09

Kosovski tim zove Suaresa

Kosovski klub Ajvalija ponudio je Luisu Suaresu 1.200 funti nedeljno da igra za njih dok mu ne istekne četvoromesečna suspenzija FIFA.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Urugvajac do novembra ne sme da se bavi fudbalom jer je na Svetskom prvenstvu ujeo za rame Italijana Đorđa Kjelinija.

Očekuje se da Suares tokom leta pređe u Barselonu, a kosovski klub mu nudi da ostane u takmičarskoj formi dok čeka kraj kazne.

"Suares ne može da igra, a mi još uvek nismo član FIFA. Mislim da može da igra na Kosovu, pa smo poslali ponudu Liverpulu", rekao je direktor kluba Džavit Pacoli.

Ajvalija je spremna da plati Liverpulu 25.000 funti, a Suaresu 1.200 funti mesečno ako pristine da igra u kosovskoj Superligi.

"To je maksimalno što možemo da ponudimo, možda je to smešno za njega, ali je sve što imamo. Ako je spreman da igra za nas dobrodošao je. Nismo deo FIFA, bilo bi to idealno za njega", dodao je Pacoli.

Ajvalija je selo od oko 7.500 stanovnika u blizni Prištine, prošle sezone bila je šesta u kosovskoj Superligi, a vlasnik je lokalni folk pevač poznatiji pod nadimkom Meda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

82 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu