Nova vest
Fudbal 1

22.5.2024.

21:43

"Nadam se da ćemo imati crveno-belu žurku"

Golman Crvene zvezde Omri Glazer rekao je danas da se nada da će navijači tog kluba napuniti tribine i da će biti crveno-bela žurka u subotu od 19 časova.

Izvor: Tanjug

Srđan Stevanović/Starsport

Tada će se na stadionu Rajko Mitić u meču protiv Čukaričkog slaviti dupla kruna, uz besplatan ulaz za navijače.

"Uspeli smo da osvojimo duplu krunu i veoma sam srećan zbog toga. Znam koliko je navijačima važno da se svaki trofej osvoji, a i mi fudbaleri volimo medalja i odličja. Ponosan sam na sve ono što smo uradili ove sezone, a sve uspehe želimo da zaokružimo u subotu pred punom "Marakanom". Znam da je besplatan ulaz i da će biti ceremonija, tako da se nadam da će zvezdaši napuniti tribine i da ćemo imati crveno-belu žurku", rekao je Glazer za klupski sajt.

Rekao je da je oduševljen podrškom koju Zvezda ima čitave sezone.

"Iz dana u dan sam sve više uveren u to da je Zvezda najveći klub na ovim prostorima. Neverovatna podrška navijača, i to ne može da se opiše rečima, već mora da se oseti. Zahvalan sam na tome što sam deo svih uspeha Zvezda. Još jednom, odigrali smo fantastičnu sezonu i želimo da je pred punom "Marakanom" u subotu zaokružimo, uz trijumf naravno", zaključio je Glazer.

Podeli:

Komentari 1

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Stigla pretnja Britancima: "Biće posledica"

Šefica kompanije "Stellantis" u Velikoj Britaniji, Marija Gracija Davino, upozorila je da bi ta fabrika mogla da prestane da proizvodi vozila u zemlji ako vladine inicijative za elektrifikaciju stvore "neprijateljsko" poslovno okruženje.

Index.hr

12:25

6 h

Novo Sport Video Menu