Nova vest
Fudbal

Nedelja, 28.07.2013.

23:31

"Voleo bih i da odem i da ostanem"

Centarfor Partizana i mlade reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović rekao je da ne bi imao ništa protiv da ostane u Partizanu, ali ni da ode.

Izvor: B92, zurnal.rs

Autor:B92, zurnal.rs

Default images

"Voleo bih i da odem i da ostanem. Anderleht je veliki klub, igraće u Ligi šampiona, a za evropsku elitu boriću se i sa Partizanom. Voleo bih da pomognem klupskim drugovima u revanšu protiv Ludogoreca. Biće kako Bog bude hteo", naglasio je Aleksandar Mitrović.

Mladi napadač kaže da ne želi previše da priča na tu temu, dodajući da je primarni cilj finale Evropskog prvenstva, a da će se o transferu više znati po njegovom povratku u Beograd.

"Nisam mnogo informisan o svemu što se dešava. Znam da su predstavnici Anderlehta dolazili u Beograd i sastali se sa klupskim čelnicima. Fokusiran sam, pre svega, na igre u dresu sa državnim grbom i ne očekujem da se situacija reši pre mog povratka iz Litvanije. Nadam se da ćemo se plasirati u finale i da ću se vratiti u petak", rekao je Mitrović.

Predsednik Partizana Dragan Đurić rekao je da Mitrović sigurno ostaje u klubu, dok Nenad Jestrović, menadžer igrača, tvrdi drugačiji.

Mlada reprezentacija Srbije igra meč polufinala prvenstva Evrope u Litvaniji protiv Portugalije u ponedeljak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

Englezi razmatraju Poćetina za selektora

Fudbalski savez Engleske (FA) razmotriće angažovanje Maurisija Poćetina za selektora reprezentacije, ukoliko Garet Sautgejt napusti selekciju posle Evropskog prvenstva u Nemačkoj, preneli su britanski mediji.

Beta

22:25

9 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu