Nova vest
Fudbal

Utorak, 27.03.2007.

19:37

Povreda Kristijana Ronalda?

Izvor: Aleksa Gutović

Autor:Aleksa Gutović

Default images

Fudbaler Portugala Kristijano Ronaldo povredio se na treningu i neizvestan je njegov nastup na kvalifikacionoj utakmici protiv Srbije, prenele su agencije.

Trening Portugala u utorak bio je otvoren za javnost, a Ronaldo nije pokazivao nikakve znake povrede dok su trening gledali novinari. U Fudbalskom savezu Srbije nije bilo komentara i reagovanja jer niko još nije dobio nikakvu zvaničnu informaciju.

Agencija Rojters prenela je reči klupskog lekara Portugalaca Onofrea Košte da se Ronaldo povredio i da je njegovo učešće na utakmici neizvesno.

"U ovom trenutku ne znamo da li će igrati. Povredio je stopalo, što ne izgleda ozbiljno u ovom trenutku, ali nismo sigurni da li će biti spreman za utakmicu", rekao je Košta.

Portugal u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2008. godine ima 10 bodova iz pet mečeva, koliko ima i Srbija na četvrtom mestu. Prva je Poljska sa 13, a sledi Finska sa 11.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

103 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu