Nova vest
Fudbal

Sreda, 14.12.2011.

12:02

Čelsi prodaje Toresa za 20 miliona

Londonski Čelsi spreman je da čuje ponude za Španca Fernanda Toresa koga je pre nešto manje od godinu dana platio 50 miliona funti Liverpulu.

Izvor: A. Kovačević

Autor:A. Kovačević

Default images

Španski centarfor je od 31. janara na “Stamford Bridžu” za nedeljnu platu od 150.000 funti postigao samo 5 golova (3 u Premijer ligi) na 35 utakmica.

Čelsi je prvo razmotrao mogućnost da “El Ninja” pošalje na pozajmicu kako bi on vratio samopouzdanje, ali su sada spremni da ga se potpuno reše.

U svakom slučaju londonski tim će pretrpeti žestok finansijski udar jer je skoro nemoguće da nađe kupca koji će Toresa platiti i približno onome za koliko je stigao na “Stamford Bridž”-

Roman Abramovič će da se ‘žrtvuje’ i sasluša svaku ponudu od bar 20 miliona funti od kluba koji ispuni Toresove visoke zahteve za platom.

Kada je Andre Viljas-Boaš proteklog leta postao menadžer Čelsija, obećao je da će se Tores vratiti u formu koja ga je učinila jednim od najboljih napadača na svetu.

Portugalac se nadao da će dovođenje Huana Mate iz Valensije olakšati Toresov povratak “u igru”, ali 27-godišnji golgeter nije napredovao.

Tores igra očajno u Čelsiju, trenutno su ispred njega u timu Didije Drogba i sjajni mladi Danijel Staridž. Španac u ponedeljak nije dobio šansu sa klupe u derbiju sa Mančester Sitijem (2:1).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

Englezi razmatraju Poćetina za selektora

Fudbalski savez Engleske (FA) razmotriće angažovanje Maurisija Poćetina za selektora reprezentacije, ukoliko Garet Sautgejt napusti selekciju posle Evropskog prvenstva u Nemačkoj, preneli su britanski mediji.

Beta

22:25

8 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu