Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 12.01.2012.

12:55

B92: Đurić se dogovorio sa Grantom?

Kako B92 nezvanično saznaje u toku su završni pregovori između predsednika Partizana Dragana Đurića i Avrama Granta, bivšeg trenera Čelsija i Vest Hema.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ukoliko se u toku dana postigne dogovor oko visine njegovih primanja automatski će biti prekinuta saradnja sa aktuelnim trenerom Partizana Stanojevićem.

Iz Partizana tvrde da raskid ugovora sa Stanojevićem ne bi bio na štetu kluba pošto uprava navodno ima dokaz da je ovaj podneo pisanu ostavku. Grantov ugovor biće ’težak’ 900.000 evra godišnje, neto.

Iz Partizana tvrde da su u kontakt sa Grantom došlio preko „jedne menadžerske agencije iz Engleske, koja je zastupala između ostalog i Mateju Kežmana dok je igrao u Čelsiju, i sa kojom ’crno-beli’ već više godina imaju blisku saradnju“. Agencija je šampionu Srbije je ponudila nekoliko imena, od kojih je najzvučniji bio Grant, a pregovori su poslednjih dana finalizirani između Đurića i menadžera izraelskog trenera.

Sa druge strane, posrednik u pregovorima bio je, tvrde izvori bliski agenciji, menadžer Falji Ramadani.

Grant se pročuo kao trener Čelsija koji je došao posle posla selektora Izraela i zamenio Murinja. sa Čelsijem je bio drugi u Premijerligi i Liga kupu i izgubio je finale Lige šampiona.

Posle toga je radio u Portsmutu i Vest Hemu i sa obe ekipe ispao iz lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

278 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

Englezi razmatraju Poćetina za selektora

Fudbalski savez Engleske (FA) razmotriće angažovanje Maurisija Poćetina za selektora reprezentacije, ukoliko Garet Sautgejt napusti selekciju posle Evropskog prvenstva u Nemačkoj, preneli su britanski mediji.

Beta

22:25

7 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu