Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 11.09.2008.

01:25

Holanđani pobedili u Skoplju

Fudbalska reprezentacija Holandije pobedila je u Skoplju Makedoniju rezultatom 2:1, u drugom kolu kvalifikacija za SP.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Holanđani su do prednosti stigli zahvaljujući golovima Džonija Heitinge u 46. i Rafaela van der Varta u 60. minutu utakmice. Poraz naših južnih suseda ublažio je sa bele tačke Goran Pandev u 78. minutu utakmice. Makedonci posle dva meča imaju jednu pobedu i jedan poraz, dok su Holanđani zabeležili i drugi trijumf.

Pobedu Holanđanima obezbedio je madridski trio Heitinga – Van der Vart – Roben. U prvom minutu nastavka Realov tandem je kombinovao, Roben je centrirao, a igrač Atletika glavom je pogodio mrežu Miloševskog. Makedonski golman umalo je vadio loptu i kada je Van der Vart centrirao iz kornera, a Heitinga šutirao preko gola, ali je 2:0 bilo posle pasa Van Bomela i odličnog prijema i egzekucije Van der Varta.

Dvanaest minuta pre kraja Huntelar je faulirao naumoskog u svom šesnaestercu, a sa bele tačke precizan je bio Pandev za konačnih 1:2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu