Nova vest
Fudbal

Petak, 05.08.2016.

00:25

LE: Zvezdi i Vojvodini je potrebna sreća u petak

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine naći će se u petak na žrebu za plej-of fazu Lige Evrope.

Izvor: B92

Autor:B92

LE: Zvezdi i Vojvodini je potrebna sreća u petak

Bogradski crveno-beli poraženi su u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, dok su novosadski drugu godinu u nizu prošli tri runde kvalifikacija u Ligi Evrope.

I Crvena zvezda i Vojvodina biće među nepovlašćenim ekipama, pa će im biti neophodna i sreća na žrebu jer postoji ogromna razlika u kvalitetu potencijalnih rivala.

U petak ujutro UEFA će objaviti grupe od nekoliko ekipa sa kojim srpski klubovi mogu da se sastanu, a trenutno je poznato da će dobiti rivala među ovim timovima: Šahtjor (Ukrajina), Olimpijakos (Grčka), Anderleht (Belgija), Az Alkmar (Holandija), Fenerbahče (Turska), Sparta (Češka), PAOK (Grčka), BATE (Belorusija), Krasnodar (Rusija), Slovan Liberec (Češka), Makabi Tel Aviv (Izrael), Austrija Beč (Austrija), Panatinaikos (Grčka), Mitilend (Danska), Vest Hem (Engleska), Sent Etjen (Francuska), Gent (Belgija), Maribor (Slovenija), Genk (Belgija), Rapid (Austrija), Sasuolo (Italija), Karabag (Azerbejdžan).

Mečevi plej-of runde za ulazak u Ligu Evrope igraće se 18. i 25. avgusta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

84 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu