Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 05.05.2014.

13:07

Sloboda neće protiv Zvezde?

Upravni odbor fudbalskog kluba Sloboda iz Užica uputio je zahtev Zajednici klubova Superlige da hitno zakaže sednicu Izvršnog odbora.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Oni su to uradili zbog, kako su naveli, neregularnosti takmičenja.

Ujedno, Sloboda traži ostavku predsednika Zajednice Terzića, kao osobe koja je najodgovornija za obezbedjenje regularnosti takmičenja u Superligi.

U saopštenju se navodi da će se na vanrednoj sednici Upravnog odbora Slobode razmatrati odluka o neodigravanju utakmice 28. kola između Slobode i Crvene Zvezde i istupanju Slobode iz daljeg takmičenja.

Iz Slobode, kako navode u saopštenju, najavljuju podnošenje krivičnih prijava protiv NN lica u Zajednici klubova Superlige, Fudbalskom savezu Srbije i Stručno-strukovnoj organizaciji fudbalskih sudija Srbije.

"Sloboda će biti uporna da se do kraja istraže sve zloupotrebe, a lica koja su odgovorna za sva dešavanja izvedu pred pravdu i zauvek odstrane iz fudbala i sporta", navodi se u saopštenju Slobode.

Užičani su najavili će se obratiti i Evropskoj fudbalskoj uniji (UEFA), kao i nadležnim državnim organima i resornom ministrstvu, kojima će prezentovati njihovo viđenje o stanju u kakvom se danas nalazi srpski fudbal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

138 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

Englezi razmatraju Poćetina za selektora

Fudbalski savez Engleske (FA) razmotriće angažovanje Maurisija Poćetina za selektora reprezentacije, ukoliko Garet Sautgejt napusti selekciju posle Evropskog prvenstva u Nemačkoj, preneli su britanski mediji.

Beta

22:25

7 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu