Izvor: Tanjug

Beogradski hotel Square Nine dobio je nagradu kao "Najbolji internacionalni hotel", koju dodeljuje Bloomberg televizija u kategoriji "Najbolja ahitektura hotela".

Square Nine je već dobio nagrade od američkih časopisa Wallpaper i Forbs.

Poznati američki ekonomski magazin Forbs uvrstio je Square Nine na listu najboljih novih hotela u svetu, uz obrazloženje da raspolaže vrhunskim smeštajem i pratećim sadržajima.

Beogradski hotel koji je prve goste primio početkom 2011, ima odnos osoblja prema broju soba od dva prema jedan, po čemu je, na primer, poznat međunarodni hotelski lanac Four Seasons, dok su usluga batlera, vožnja od aerodroma do hotela u automobilu marke Mercedes Viano i pakovanje, odnosno raspakivanje prtljaga dostupni na zahtev.

Forbs Life magazin objavio je prošle godine da to odgovara viziji "urbanog preduzetnika koji voli da sve bude po njegovom". Osoblje hotela, između ostalog, čine šef kuhinje, njegov zamenik i menadžer bara dovedeni iz luksuznog londonskog hotela Claridges.

Restoran hotela Square Nine, koji u ponudi ima i niz inostranih proizvoda od konjaka "Richard Hennessy", pa do šampanjca "Bollinger" iz 1999, svojim gostima nudi i sopstvenu liniju gurmanskih specijaliteta.

Wallpaper je Square Nine uvrstio među "Najbolje poslovne hotele u svetu 2011. godine", čime je novi, luksuzni hotel u srcu prestonice Srbije učinio velike korake na svetskoj sceni.

"Square Nine" je delo poznatog brazilskog arhitekte Isaja Vinfelda, a raspolaže sa 45 soba i apartmana, restoranom i barom koji su otvoreni za sve posetioce, kao i fitnes centrom i bazenom.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.