Izvor: B92

Tokom promotivne akcije povratna karta za Beč iznosi 89, a za Dubai 289 evra. Za 99 evra može se kupiti povratna karta za Podgoricu, Tivat, Skoplje, Sarajevo, Solun, Trst, Berlin, Štutgart, Dizeldorf i Rim.

Sutra počinje nova promotivna akcija Jat Airwaysa kojom srpski nacionalni avioprevoznik nastavlja da izlazi u susret putnicima. U periodu od 18. do 28. februara Jat u svojoj ponudi ima jeftinije karte za putovanja od 1. marta do 15. aprila ka 29 destinacija.

    Tokom promotivne akcije povratna karta za Beč iznosi 89, a za Dubai 289 evra. Za 99 evra može se kupiti povratna karta za Podgoricu, Tivat, Skoplje, Sarajevo, Solun, Trst, Berlin, Štutgart, Dizeldorf i Rim. Do Milana, Istanbula, Ciriha, Frankfurta i nazad, Jatom se može leteti za 129 evra, a za Atinu, Amsterdam, Brisel, Geteborg, Kopenhagen, Stokholm, Pariz, London, Larnaku i Moskvu za 159 evra. Putnici Jat Airwaysa mogu za 189 evra leteti i iz Skoplja, Podgorice i Sarajeva ka svim redovnim destinacijama srpskog nacionalnog avioprevoznika u Evropi.


    Povratne karte po promotivnim cenama u koje su uračunate sve pripadajuće takse osim troškova izdavanja karte mogu se kupiti u svim Jatovim prodajnim mestima u zemlji i inostranstvu, besplatnim pozivom kol centra 0800 111 528 ili za pozive sa mobilnog i van Srbije +381 11 3112123, putem sajta www. jat.com ili agencija za prodaju aviokarata.


Ovo je druga promotivna kampanja Jata od početka godine, sa ciljem unapređenja usluge i prilagođavanja novim zahtevima tržišta, što podrazumeva viši nivo i kvalitet usluge uz što manje troškove. Jat će tokom 2011. nastaviti sa promotivnim akcijama kojima će izlaziti u susret putnicima.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.