Izvor: Tanjug

Beogradski aerodrom "Nikola Tesla" ostvario je u aprilu rekordan porast obima saobraćaja na mesečnom nivou, kada je prevezeno više od 240.000 putnika, što je za oko 67.000 putnika više nego u istom mesecu prošle godine.

U aprilu ove godine prevezeno je skoro 25 % više putnika nego u aprilu 2008. godine, što je bio prethodni najuspešniji rezultat. U aprilu 2011. najviše putnika registrovano je na linijama za Cirih - 20.086, Podgoricu - 18.506 i Beč - 18.117 putnika.

S obzirom da je početkom maja nastavljen izuzetan porast prometa, otvara se mogućnost, kako je navedeno, da beogradski aerodrom josš ednom ove godine snizi cene usluga koje pruža avio-kompanijama.

Očekuje se da će aerodrom "Nikola Tesla" na taj način postati još atraktivniji za otvaranje novih linija, a da će se avio-kompanije motivisati da avionske karte iz Beograda nude po još povoljnijim cenama.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.