Život

Nedelja, 10.09.2023.

15:46

Ešton i Mila Kunis na meti žestokih osuda: "Podržavamo žrtve, ali Deni..." VIDEO

Ešton Kučer i Mila Kunis uputili su pismo podrške glumcu Deniju Mastersonu pre nego što je zvanično osuđen na 30 godina zatvora zbog silovanja dve žene, koje je počinio pre 20 godina.

Izvor: cdm.me

Ešton i Mila Kunis na meti žestokih osuda:
Foto: Profimedia

Sa Denijem su glumili u čuvenoj seriji “Vesele sedamdesete”, a čim je informacija o podršci dospela u medije – nastao je haos.

Ešton i Mila, inače supružnici, objavili su snimak na Instagramu kako bi objasnili da su “svesni bola” koji su izazvali, ali da im to nije bila namera.
Kučer je rekao da ih je Mastersonova porodica zamolila da napišu pismo za osobu koju su poznavali 25 godina kako bi sudija to mogao da uzme u obzir u vezi sa izricanjem kazne.

“Pisma nisu napisana da dovode u pitanje legitimitet pravosudnog sistema ili valjanost presude porote”, rekla je Kunis.

“Ne verujem da on stalno nanosi štetu društvu”, napisao je Kučer, dok je Kunis opisala Mastersona kao “izuzetnog uzora i prijatelja”.

Kučer je u subotu rekao da je njihova namera bila da ne traumatizuju na bilo koji način žrtve.

“Nikada to ne bismo želeli da uradimo. I žao nam je ako se to dogodilo. Mi podržavamo žrtve, to smo radili kroz istoriju, kroz naš rad i nastavićemo to činiti i u budućnosti”, rekla je Kunis.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: