Kultura

Utorak, 13.10.2015.

12:52

Mark Brum: U Beograd donosim energiju Berlina

Mark Broom, jedana od pionira britanske tehno scene, nastupiće 23. oktobra u Depo magacinu na promociji treće ploče srpskog tehno labela Lucky light LTD.

Izvor: B92

Default images

Šta si spremio za žurku?

Očekujte veoma dinamičan set, dobro ću razmrdati ekipu na podijumu za ples! Biće i nekih stvari koje sigurno niste čuli, pošto ću ‘vrteti’ i neka neobjavljena, ali i izdanja koja će tek izaći. Što se tiče labela

LLL, uvek je dobro kad se novi labeli otvaraju na mestima u kojima nisu postojali do tada. LLL je za sada okupio tri zaista cenjena imena kao što su Aleksander Kovalski,Petar Dundov i Geri Bek, što je dobro i za srpsku scenu.

Proteklog vikenda si nastupao u čuvenom “Berghain”-u, koji je već godinama važi za underground klub broj 1 u Berlinu, a možda i u Evropi.

Bilo je ludo! Ovo je zaista bila moja najbolja žurka do sada u Berghainu. Četiri sata jakog tehno “peglanja” u sjajnom klubu sa neverovatnim ozvučenjem. Nadam se da ću energiju iz Berghaina preneti i u Beograd.

Šta se dešava u tvojoj izdavačkoj kući Birdman?

Koncept je da nema koncepta. Izbacujemo muziku kad osetimo da je za to pravi trenutak, a ove godine smo veoma aktivni. Tokom oktobra spremamo EP od legendi UK scene Space DJz, u decembru izbacujem Frontline EP i to sa remiksima trija Ben Long & Oliver Vej & Robert Hud, a tu je i NeonEP, koji je izašao ranije ove godine.

Prvi kontigent od 100 ulaznica po ceni od 690 dinara rasprodat je za tri dana i nova

cena karte je 990 dinara. Karte se mogu kupiti u DD Tickets u Strahinjića Bana 22, svimWin Win radnjama u zemlji ili putem sajta www.ddticekts.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: