Vaya Con Dios: Radujemo se dolasku u Beograd

Pevacica legendardnog belgijskog sastava Vaya Con Dios, Dani Klajn, povodom predstojećeg koncerta u Beogradu, 12. oktobra u Kombank Areni, poslala je poruku svim fanovima u Srbiji i regionu.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 14.08.2013.

10:06

Default images

“Dragi ljubitelji benda Vaya Con Dios, iskreno se radujemo ponovnom dolasku u Beograd i jedva čekamo da se nađemo na sceni, pred vama. Obećavamo vam koncert za pamćenje, na kome ćemo svirati naše najveće hitove. Iskreno se nadamo da ćemo ispuniti vaša očekivanja. Hvala vam za sve godine slušanja naše muzike a mi ćemo se potruditi da vam dobru energiju vratimo 12. oktobra u Areni”, poručila je Dani Klein.

Vaya Con Dios, predvođen pevačicom senzibilnog glasa Dani Klajn nastupiće u okviru svoje oproštajne turneje u beogradskoj Kombank Areni 12. oktobra.

Na koncertu u Beogradu bend će sve ljubitelje njihove muzike, po poslednji put, podsetiti na najveće hitove: “Nah neh nah”, „Johnny”, „Just A Friend Of Mine”, „Don’t Cry For Louie”, „Puerto Rico” u originalnom aranžmanu iz 90-ih, kada je ovaj bend i doživeo svetsku popularnost.

Ulaznice po ceni od 3.800 i 3.300 RSD za parter (sedenje), 1700 RSD (stajanje) i 2.400 i 2.600 RSD za tribine, od danas se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, biletarnici Kombank Arene i putem sajta www.kombankarena.com i www.eventim.rs. U proteklih 25 godina ovaj kultni sastav objavio je šest studijskih, tri kompilacijska albuma i prodao više od 10 miliona albuma i 3 miliona singlova. Svetsku slavu su postigli pesmama "Just A Friend Of Mine", "What's a Woman?", "Nah Neh Nah", "Don't Cry for Louie", "Puerto Rico", "Heading for a Fall", "Johnny", "Sunny Days" i "Don't Break My Heart".

Dani Klajn je 1. januara 2013. napunila 60 godina i posle oproštajne turneje želi da se posveti mirnijem životu. Nedavno je objavila svoju autobiografiju pod nazivom “Memoirs”.

Koncert sastava Vaya Con Dios u Kombank Areni organizuje produkcija Playlive.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: