Konačno novi album Rage Against...?

Basista benda Rage Against the Machine Tim Komerford nagovestio je da bend sprema novu, petu studijsku ploču.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 09.10.2012.

10:29

Default images

Komerford je rekao za TMZ.com da možda ima nade da će bend uskoro objaviti nov materijal. Bio bi to prvi album nakon „Renegades” iz 2000. Iste godine bend je rasformiran, pošto je pevač Zak de la Roša otišao.

Ostatak benda je nastupao sa Krisom Kornelom pod imenom Audioslave do 2007. kada je reformisani Rage svirao na festivalu Koučela.

Od tada su imali niz koncerata, uključujući čuveni besplatni nastup u Finsberi parku u Londonu 2010. u čast pesme "Killing In The Name" koja je pobedila na listi Božićnih singlova favorizovanog učesnika rijalitija X Factor.

Poslednji koncert održali su jula 2011. u Los Anđelesu. Rage Against the Machine uživaju veliku popularnost i u Srbiji i svake godine se govori o njihovom mogućem dolasku na EXIT.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: