Izložba radova Zorana Kize Radovića

Izložba crteža i slika Zorana Kize Radovića pod nazivom “Infra” biće otvorena 27. jula u 19 časova u prostoru “Magacin” (Kraljevića Marka 4).

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 23.07.2008.

12:35

Default images

Zoran Kiza Radović će u "Magacinu" predstaviti seriju crteža i slika oslikanih na drvetu ili dasci i zvučnu sesiju specijalno pripremljenu za svoju izložbu. Posetioci će na otvaranju izložbe imati priliku da dobiju i "INFRA" kompilaciju elektronske muzike, koju je posebno za ovu priliku priredio umetnik. Svaki CD je ujedno i unikatni umetnički predmet, koji je Kiza oslikao prepoznatljivim motivima sa svojih slika.

Zoran Kiza Radović je pre svega poznat na beogradskoj muzičkoj sceni. Skoro da nema alternativnog muzičkog projekta u kome on nekim svojim delom nije učestvovao. Kiza je jedan od osnivača benda "Presing" a trenutno radi i u okviru grupe "Tron", koja je objavila svoju muziku na "CCbit-u" - prvoj muzičkoj kompilaciji izdatoj pod "Creative Commons" licencama u Srbiji.

Izložba traje do 8. avgusta 2008.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: