"Skyfall je inspirisan Betmenom”

Reditelj Sem Mendes rekao je da je "Skyfall" - novi film o tajnom agentu 007 ''direkto inspirisan'' trilogijom Kristofera Nolana o Betmenu i da su ti filmovi dali slobodu Bondu da ode u mračniji pravac.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 19.10.2012.

22:43

Default images

''Ono što je Nolan dokazao je to da možete napraviti veliki film koji je uzbudljiv i ima mnogo toga da kaže svetu u kome živimo, čak iako, što je slučaj sa ''Mračnim vitezom'' radnja nije smeštena u našem svetu'', rekao je Mendes u intervjuu za sajt ''Playlist''.

Reditelj filma ''Skyfall'' je rekao da mu je Nolanova trilogija dala hrabrosti da prihvati da režira film.

Novi film o Džejmsu Bondu, 23. po redu, naći će se u bioskopima u Velikoj Britaniji od 26. oktobra, a u srpske bioskope stiže 1. novembra.

Mendes je nedavno rekao da će razmisliti o ideji da snimi još jedan film o Džejmsu Bondu u zavisnosti od toga kakve će reakcije fanova biti na ''Skyfall''.

Britanski mediji nedavno su preneli da su kritičari, mahom, zadovoljni filmom a da ga neki nazivaju i "najboljim Bondom do sada".

U novom filmu o čuvenom agentu 007 igraće i srpski glumac Milorad Kapor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: