"Igra prestola" najprodavaniji DVD

Više puta nagrađivana serija "Igra prestola" dobila je još jednu laskavu titulu: najprodavanije je DVD izdanje bilo koje serije kablovske televizije HBO u prvih nedelju dana prodaje.

Kultura

Izvor: B92, Tanjug

Petak, 16.03.2012.

12:35

Default images

Kako prenosi Rojters, prva sezona serije prodata je u oko 350.00više nego što je bio slučaj sa sezonama serija "Porodica Soprano", "Seks i grad" i "Prava krv". Druga sezona serije na HBO-u počinje sa prikazivanjem 1. aprila.

"Igra prestola (Game Of Thrones)" je priča o sukobima sedam porodica zbog kontrole nad fiktivnim regionom Vesteros. Serija je rađena prema bestselerima Džordža R.R. Martina, a najnoviji ("Ples sa zmajevima") je početkom meseca izašao na srpskom jeziku u izdanju "Lagune - i prošle godine je bila veliki TV hit.

Prvu sezonu videlo je oko 9,3 miliona gledalaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: