Noć ajkula stiže u bioskope

Od 6. oktobra počinje bioskopska distribucija filma "Noć ajkula” u 3D tehnici ("Shark night" 3D).

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 28.09.2011.

17:35

Default images

Letnji seksi vikend pretvara se u krvavu noćnu moru grupe studenata koje progone krvoločni morski predatori u trileru "Noć ajkula“.

Sara s prijateljima stiže u porodičnu kućicu uz jezero u Luizijani. Kupaći kostimi i vikend pun zabave na suncu. Ali, zvezda fudbalskog tima, Malik, jedva izlazi iz slanog jezera – bez ruke. Nik, sramežljivi budući doktor, preuzima slučaj, pruža prvu pomoć i kaže Sari da Malik mora hitno u bolnicu – s druge strane jezera.

Na malom gliseru prijatelji odjednom shvate da je jezero krcato stotinama ogromnih mesoždera. Na pola puta gliser se pokvari – nemaju nikakvu medicinsku pomoć, niti mogu ikoga da pozovu da im pomogne. U šoku shvataju da se radi o namernoj sabotaži. Napadi su sve gori i postaje zastrašujuće jasno da neko želi da ih poubija. Sara se s prijateljima bori ne bi li oterala ajkule, dozvala pomoć i preživela dovoljno dugo da se dokopa sigurnosti i kopna.

Radnja filma se odigrava gotovo samo u i oko vode, što je set pun izazova i, moguće, velikih troškova.

,,Kad snimite film u 3D, morate misliti na daleko više tehničkih pojedinosti nego kad snimate u 2D i kasnije ga konvertujete. Snimanje u 3D u vodi dodatno je komplikovanije. Ali, dobra je strana to što će gledaocima ajkule doslovno biti pred nosom, u krilu“, kaže režiser David R. Ellis (Snakes on a Plane, Final Destination 2).

U filmu glume Sara Paxton (Superhero Movie, Last House on the Left), Dustin Milligan ("90210", Slither), Chris Carmack ("The O.C."), Joel David Moore (Avatar) i Katharine McPhee (The House Bunny).

Ljubitelji filma će moći da pogledaju ovo ostvarenje u bioskopima: Roda Cineplex, Ster Cinemas, Dom sindikata, Tuckwood i Arena Cineplex u Novom Sadu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: