Debi album sastava "Shiroko"

Debitantski album benda "Shiroko", simbolično nazvan "1", sadrži 12 pesama i sniman je u periodu od 2004. do 2007. godine a kao producent albuma potpisuje se Ivan Pavlović.

Izvor: B92

Subota, 27.12.2008.

11:55

Default images

Album se nalazi u prodaji u B92 shopu u Makedonskoj ulici, dok će se za nedelju dana naći u svim bolje snabdevenim radnjama u Srbiji.

Album "1" objavila je izdavačka kuća "Odličan hrčak" iz Beograda.

Shiroko su 2002. godine u Beogradu osnovala tri prijatelja iz srednjoškolskih dana - Ivan (gitara), Srđan (bubanj) i Miloš (bas gitara), koji su čnili osnovu garažnog benda "Slobodan Pad" početkom 90-ih godina prošlog veka.

Nakon osmogodišnje pauze, ponovo su se okupili, ovoga puta sa dva nova člana - Anom (vokal) i Brankom (klavijature).

Pretežno indi-rok orijentisan zvuk njihovih ranijih pesama upotpunjen je prijatnim i harmoničnim vokalom Ane i Brankovim prirodnim i sintetičkim motivima.

U izdanju "Odličnog hrčka" i kuće "Digimedia", ove godine albume su izdali i beogradski alternativni bendovi "Petrol", "Nežni Dalibor" i "Repetitor".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: