Tri drame, dve žrtve: Visio nad rekom, haos na pruzi VIDEO

Tri teške saobraćajne nesreće dogodile su se za samo 24 sata na putevima u Srbiji. Dvoje ljudi stradale, petoro je povređeno, a vozač kamiona preživeo je dramu.

Izvor: B92, O2

Utorak, 27.02.2018.

19:03

Tri drame, dve žrtve: Visio nad rekom, haos na pruzi VIDEO
screenshot/O2

Zbog snega i niskih temperatura potreban je poseban oprez na putevima.

Dve osobe su nastradale na pružnom prelazu kod Vranjske banje, kada je u njihov automobil udario voz. U automobilu su poginula dvojica žitelja sela Ćukovac kod Vranja, obojica stara 41 godinu.

Policija je saopštila da je u momentu prelaska automobila preko pruge rampa bila spuštena i da je radila svetlosna signalizacija.

Pretpostavlja se da je vozač putničkog automobila pokušao da se provuče između rampi kada je naišao voz.

Lokomotiva je gurala automobil više od 200 metara, a kola su uništena, a lokomotiva je iskočila iz šina.

Visio dva sata nad rekom

Na auto-putu Beograd-Niš kod Jagodine odvijala se prava drama kod sela Mijatovac kada je kamion paraćinskih registracija srušio ogradu mosta.

Vozač koji je spasen skoro dva sata proveo je zaglavljen u kabini iznad reke.

Vozač je iz preventivnih razloga prevezen u bolnicu u Ćupriji jer je promrzao, još je u stanju šoka jer je imao sreću da preživi.

Pokosio ih automobil dok su pomagali

U saobraćajnoj nesreći na auto-putu Beograd - Niš, kod skretanja za Mali Požarevac, povređeno je pet osoba, od kojih troje teže.

Do nesreće je došlo kada je automobil beogradskih registarskih tablica naleteo na ljude koji su pomagali da se izvuče automobil, koji je ranije sleteo sa puta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: