SPS: BG ima kapacitete za unapređenje obrazovanja

Kandidat za gradonačelnika Beograda liste SPS-JS Aleksandar Antić izjavio da Beograd ima kapacitete da ulaže u unapređenje celokupnog obrazovnog sistema.

Izvor: B92

Utorak, 20.02.2018.

14:49

SPS: BG ima kapacitete za unapređenje obrazovanja

Prema njegovim rečima, svako dete mora da bude upisano u vrtić, osnovne i srednje škole treba tehnički opremiti, a Univerzitet u Beogradu mora dobiti ozbiljnu podršku u dostizanju "visokih ciljeva, stvaranju kvalitetnih i obrazovanih mladih ljudi spremnih da iznesu digitalnu revoluciju koja je već počela".

"Siguran sam da grad koji ima budžet od milijardu dolara, može da ispuni ova očekivanja, pre svega izgradnjom dečijih ustanova i uključivanjem privatnog sektora u sistem koji će biti strogo kontrolisan i licenciran", ukazao je Antić na skupu u organizaciji Saveta za obrazovanje i Saveta za međunarodnu politiku SPS-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: