Tinejdžeri išli "uživo", policija ih izrešetala VIDEO

Trojica tinejdžera iz Brazila, za koje mediji navode da su bili članovi bande, emitovala su na Fejsbuku snimak uživo u trenutku kada su ubijeni.

Izvor: B92

Četvrtak, 09.11.2017.

09:25

Tinejdžeri išli
Foto: Screenshot

Mediji ističu da su se njih trojica snimali tokom vožnje automobila u Rio de Žaneiru, kada je policija počela da puca u njihov automobil u sklopu operacije borbe protiv droge.

Snimak koji su mladići napravili u trenutku smrti objavljen je na internetu.

Na snimku se vidi jedan od tinejdžera kako snima mobilnim telefonom uz muziku u pozadini. Pred kraj se čuju pucnji i mobilni pada na pod.

Kako se navodi, tinejdžeri su bili osumnjičeni da rade kao čuvari u bandi koja krijumčari drogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: