Vučić: Dolazim na ispit, Vesić kaže 'idemo na proteste'...

Predsednik Aleksandar Vučić govorio je u emisiji na TV Pink o tome što je šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović čitao njegove ocene u Skupštini Srbije.

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.10.2017.

21:29

Vučić: Dolazim na ispit, Vesić kaže 'idemo na proteste'...
Foto: Tanjug / Rade Preliæ

Kako kaže, čuo se sa Martinovićem dan ranije i on mu je dao indeks i diplomu ili kopiju diplome.

“Dve ili tri godine smo slušali kako su neki pametni i obrazovani i elita, a drugi glupi. Nisu prestajali sa tim. Lažna diploma Siniše Malog, a Mali jedan od najboljih američkih studenata. A kod njih nema nijedan da je prosečan u bilo čemu... Govorim o njihovim liderima. Mislio sam da narod to vidi, da Janković nije bio nikakav student, ni Šutanovac, ni Božović. Onda sam video da su oni stvarno poverovali u sopstvene laži“, rekao je Vučić.

Vučić je naveo i da je Martinović zato doneo svoju dipomu i “diplomu svog predsednika stranke“.

Prema njegovim rečima, lideri opozicije misle da su kao Đinđić, “a šta god ja mislio o njemu, oni su miljama daleko“.

“Imamo doktore u poslaničkoj grupi, niko nije kupio diplomu. Polagao sam kod Labusa, kod ljudi koji su nisu moji politički istomišljenici. Šta će oni da mi kažu o vođenju države, oni koji su dobili šest, a ja deset“, rekao je Vučić.

“Sećam se 1991. godine sam polagao, bile su neke demonstracije i nisu me zanimale uopšte, nisam se bavio politikom. Učio sam danonoćno, radio sam vredno i učio i čitavu noć pre toga. Ni na neke utakmice koje su mi tada bile najvažnije nisam išao. Došao na ispit, a sa druge strane Vesić i ostali ’nećemo na ispit, idemo na demonstracije’. ’Idite vi na demonstracije, radite šta hoćete, ja ću da polažem ispit“.

Opširnije o tome šta se dešavalo u Skupštini Srbije kada je Martinović čitao Vučićeve ocene možete pročitati - OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: